Borba za sopstveno mišljenje

1. vrlo cenim ljude koji s vremena na vreme preispituju svoje stavove, to i sama radim. ali ne u tolikoj meri da bi se okarakterisalo kao "kako vetar duva". trudim se da razmišljam logički tako da sam uglavnom u pravu, ali se ne eksponiram. često prećutim nečije beljezganje jer sa nekim ljudima ne vredi ulaziti u rasprave, onima koji su toliko tvrdoglavi da ne dopuštaju da ih razuveriš. čak mogu reći da sam i velika pička kad su ove stvari u pitanju, nedavno sam danima slušala jednu prijateljicu kako mi je ispirala mozak nekim nebulozama o natprirodnim stvarima, prosto nisam imala srca da joj kvarim iluziju. čak i kada sam primetila da brka pojmove i da je kontradiktorna, ja sam joj klimala glavom jer je sklona da se naljuti ako joj se ukaže da greši.

2. a, ja sam joj klimala glavom jer je sklona da se naljuti ako joj se ukaže da greši.

Bas si prijatelj, ubilo se.

3. hmm, da je znaš verovatno bi slično postupila.

4. Tesko, tasmanijska. Kad mislim da mi prijatelj jede govna ili pravi zestoko sranje kazem mu to, pa makar poludeo od muke, a ponekad i poludi.

5. Tufnica je pravi priajtelj!!!!!!!!!!!!11111111

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.