Izliv iritacije na mozak od strane poznatih i manje poznatih

1. Meni je Sergej Trifunović ozbiljno poleo da se penje na kurac. I dalje volim da ga gledam kako glumi, ali u ostalim oblicima ga izbegavam.

2. ljudi čitam sve ovo i razmišljam : dal' postoji neko na ovom svetu ko bi rek'o JA VOLIM LEU KIŠ?

Krleuša pomenuta-glasam i ja za nju.Neko je metnuo i Stevana Kapičića.taj ko je njemu dao diplomu FDU-a ili kog već glumačkog faksa da izvrši harakiri pod hitno.

Moj favorit je je jedan lik iz privatnog života, nema svrhe objašnjavati. Čovek prosto obožava da liže čmarne kolutiće svima redom.

3. Sve žene sa dva prezimena!

4. Zbog Mirjane Bobić Mojsilović, Ljiljana Hrebeljanović-Žmurić, Anabela Kasalo-Pasalo.

5. I Mira Adanja-Plovak

6. Novako Djoković, Ivan Ivanović, Milan Kalinić, Andrija Milošević, Vlado Giorgijev, Bregović, Čolić, Boris Tadić, Nataša Kandić, Jelena Trivan, Marko Vidojković, Ivan Bosiljčić, Aleksandra i Kristina Kovač, Nenad Čanak, Dinkić, Maša Mileusnić, Marko Kon, Mili iz Srbija ima talenat, Pantelić, pevačica benda Svi na pod, Sarkozi, Hilari Klinton, Bono, Mik Dzeger, Kesha, Robi Vilijams, Gru, Mali crnac sa šeširićem, Edi Veder, Rejčl Rej, Opra, Kristijano Ronaldo, ceo tim Reala, ceo tim Barselone, Mira Adanja Polak, Olja Crnogorac, Ognjen Amidzić, MArinko Madzgalj, Dačić, Ekrem Jevrić, Skaj Vikler, Ana Stanić, Djule Van Gog, Koja iz Discipline kičme, Katarina Rebrača, Izabel Žefroa (zaz), Brus Dikinson, Dzoji i ostali iz Priajtelja, glumica koja glumi Grejs.........mogu ovako do sutra....

+ Ajs Nigrutin, Sergej Preurbani Trifunović, Ivica Dačić, ma sva nomenklatura in and out politike, onaj što glumi debila u Ice ventura ili tako nešto, Majkl rahmetli Džekson, Obame i ta anglosaksonska govna pa dalje...Marčelo Mnogosamkul, Rambo Prodaćuvammudazabubrege Amadeus, Kiki faking velkom big bek Lesandrić, FAHRETA Jahić, Lepi Boba Bivo Živojinović, Legende, Dino Merlin, ĐURA iz Pušenja, mamujebosvoju, Žika Šarenica, Karleuša, Dragan Nikadnećešnaučitidaglumiš Bjelogrlić, ovo što ih se setim na brzinu.

Sa Šakama i ostalimkolikovasjemajkuvamjebem Polumentama, Indirom Radić i Stojom već imam ozbiljan problem. Zaista, ali zaista imam nagon na povraćanje kad im čujem avaz.

7. Mirjaninu knjigu sam koristila kao osnovu za maturski iz sociologije, zapravo je bila dobra, ali ovako kao pisca je bas i ne znam. Ali okej, svejedno, kontah da te ta pojava nervira.

8. joooj Snežana Dakić, gde nju zaboravih

9. Ajooj, taj Ivan je toliko antipaticno bice..

10. SNEŽANA DAKIĆ-MIKIĆ :)

11. Ma nikad me niko ne nervira zbog izgleda, uvek zbog razmisljanja, ali i za to postoji lek-daljinski. :)

12. Koliko meni Viktor Savic ide na kurac, ne mogu vam opisat'...

13. I meni je Snezana antipaticna skroz.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.