Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Студенти математике помоћ ми треба. Знао сам то дурадим пре три године ал не знам где су ми те свеске па позаборављах све.
Е сад... ако има неког ко зна ово нек ми помогне, бијо бих му вјечно захвалан!
Питање гласи вако.
Odrediti rastojanje izmedju dva mesta na Zemlji (poluprecnika R) koja su data sa A : 30o severne sirine, 30o
istocne duzine i B : 30o juzne sirine, 90o istocne duzine.
Da si biJo malo pazljivi na casu....
спемери прекините!
Узми карту, нађи кординате та два места. Узми лењир. Погледај размеру и остало је пичкин дим. А ако ти треба поступак, јебика ако знаш решење поступак увек можеш да штелујеш и да испаднеш паметан.
Не може, односно може, али зависи од пројекције, и много је зајебано. Да је неко мање растојање, могло би прецизно, овако треба математички прецизно.
Мада, како ја разумем, ово је математички, а не картографски задатак, зар не? Дакле, не смеш да се ослањаш на мерења? Имам неку идеју у глави, али се све ослања на неке формуле учене пре годину, две, тако да, јебига. Само могу да помогнем и кажем да ово са картом не штима. :)
9209 km.
Нашао сам. Претражијо фијоке! УСПО САМ! ХА!
Ћеститамо.
Ti ces, sinko, jebati.
Ја сам већ јебао!
A bilo je i vreme vec! Alal ti plajvaz!