1. avgusta pada zaključavanje naloga onima koji ne potvrde mejl, ja sam tad na letovanju a kad se vratim obrisaću taj mejl. Posle čak i da hoću, ne mogu da se vratim.
1. avgusta pada zaključavanje naloga onima koji ne potvrde mejl, ja sam tad na letovanju a kad se vratim obrisaću taj mejl. Posle čak i da hoću, ne mogu da se vratim.
12. Ovi Uslovi korišćenja se primenjuju od 01.08.2011. godine na sve korisnike Vukajlija.com servisa. Postojeći korisnici će do tog datuma morati da putem mejla potvrde da prihvataju ove uslove. Ukoliko se ne slažu sa uslovima, moći će da zatvore nalog. Ukoliko ne učine nijedno od ta dva, nalog će im automatski biti zatvoren.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
:buć:
Ma keš, kolica i šmekerica!
Baš si hrabar, odmah buć, bez prvo da pokvasiš stomak!
Matrikse, što pa sad otežeš papke??? Si napravio neku pizdariju pa banana ili?
Ja neću u vodu, sviđa mi se suncobran. Taman je veliku da me celu zakloni! :)
Kad pre nova strana?
Pa plivamo brzo, očas posla doplivamo na drugu stranu.
Samo ću reći ovom mestu laku noć pre nego što to Bog uradi, i to godinama pre.
Bla bla truć! Ja da ti kažem... :)
Meni još nije ništa stiglo. Kukuuuuu
Ja na ovo skroz zaboravio. Dobro me podseti. :)
No problemo.
Pobedaaa!!! ^^
Ovaj, pardon, ovo je tačna informacija:
Čuj zaboravio, ja za to nikad čula! Šta smo tačno u obavezi???
Pufno, posle ćeš pobediti, nemoj sad da se guraš preko reda, viš da mi se radi nalogu o glavi! :)))
Aha, nisam ni citala sta se desava. Cek. :)
Mislim da je kaizen nešto pričao da će i ako zakasniš moći ponovo da se aktivira nalog čim se potvrdi taj verifikacioni link u mejlu, nisam siguran.
Meni nije stigao mejl. Doduse, ja sam skoro promenila mejl, mozda je stigao na onaj stari, ali tamo nemam sifru. :/
Napisah vam gore.
http://www.youtube.com/watch?v=jZ-IIBU--7w
Мелансиа се натовила мало , диви јој бутке ....
Zna li ona još neku pesmu?