Један мој комшија пре десетак година прича са нама на улици нешто а кренуо на базен ,,,на себи имо само шорц ,јапанке и пешкир преко рамена ....и он ти из досаде каже "брате сморило овде одо ја у Грчку" и оде човек у Грчку стопом еј .... који цар , без ичега ..... каже нашо посо ко неки конобар , радио два дана а остатак лежо на плажи и купо се ...................... Бог да му душу прости ...
Људи, поздрављам вас из Грчке. :*
Брате , буржуј ин да хаус!Чије рибе су најбоље?
Наше! Мада овде су скоро сви Срби.
PozZ i tebi. Idi šetaj negde, mani se nas.
E, ljudi moji... :)
Beogradske, naravno.
То!Купујмо домаће!Ценим да су све похотне сада.Кидиши Матриксе!
Имам још пар минута, не брини, у играоници сам.
Šta ti je vernost. I ludost.
Тек сам 2. дан, кад мало поцрним... Уффф...
Један мој комшија пре десетак година прича са нама на улици нешто а кренуо на базен ,,,на себи имо само шорц ,јапанке и пешкир преко рамена ....и он ти из досаде каже "брате сморило овде одо ја у Грчку" и оде човек у Грчку стопом еј .... који цар , без ичега ..... каже нашо посо ко неки конобар , радио два дана а остатак лежо на плажи и купо се ...................... Бог да му душу прости ...
Ne verujem ti. A viza?
Свашта види мене шта прича....... залудео ме Матрикс Грчком :)) у Црну Гору је ишао ...
Zamislio si golišavog Matriksa na plaži pa si se zbunio?
Инерција мисли ме повукла , свака друга реч је била "Грчка" па оно .....
А Матрикса не могу да замислим и да хоћу ....... заправо могу ..............
Матриксе , ел си то на Доберманов позив ошо у Грециу?
http://www.youtube.com/watch?v=muctw2CjWa4
"Грци су опасни подсећају ме на Турци , причо сам са Гркињом после ме пет Грка чекало кући"
L@ki počeo da zamišlja i muškarce... Ode sve u tri lepe majčine! :)
Šta su ono rekli, kad dođe smak sveta? Sutra?
Neka bude, oprala sam kosu, pa da ne razmišljam.
E ako je to kriterijum, onda uzdravlje... I moja je oprana. Doduše, jes je malo kiša upljuskala, al' da ne zakeram, to je to... :)
Sad je treba osušiti....
А шта сам тек сад замислио .....
ПОЛА ВИНО ПОЛА ВОДААААААААААААА
СВЕ СЕ ЉУЉА ОСИМ ПОДАААААААААА
НЕМА ЊЕ Д АОТРОВ ДОДААААААААААА
ДА МЕ КУПИИИИ Д АМЕ ПРОДАААААААААААА