Ko posljednji pobjednik 119

1. Ahahhahaha, a ne! Ja sam dala sve od sebe. A ti što si me pobedio, nek ti je na čast! :)

2. НИСИ ЛОША, НИСИ! АЛИ НИ ЈА НИСАМ ЂЕНТЕЛМЕН, КОД МЕНЕ НЕ ПРОЛАЗЕ ТИ ФАЗОНИ, ТАКО ДА МИ ОВО ЧАК И ПРИЈА! ЈОШ САМО ДА ПОБЕДИМ И НА ОВОЈ ИГРИ!

3. A ne, ne igram ja na kartu različitog pola. Ko me terao da se upišem na prvenstvo, jelte?! :)

l na igri ćeš da pobediš na Svetu Jasminu, kako je krenulo. Mr. Moon se razmodov'o i odneo ključ.

4. СВЕ ТИ ЈЕ ОПРОШТЕНО! ЈА СЕ УМОРИО ВЕЋ, ЈЕБ'О КРАЈ ТЕМЕ, ЋУ ИЗБАЦИМ ЈОШ ПАР ПЕСАМА И ОДО!

http://www.youtube.com/watch?v=kHb0czDWOTg&feature=related

5. Добро јутро!

6. Ovde se noćas kršila srča, vidim ja.
    Dobro jutro!

7. Какво је то јутро у пола 11? :)

8. Još uvek je jutro, do 12, ali ustala sam još u 10 do 6.

9. Ууу, мени јутро траје сат времена након што устанем, а после ми је све дан...
    ја устао силом прилика у 6, иначе бих спавао до 9 сигурно...
    а и нека сам, да се навикнем...

10. Za šta se navikavaš?

11. Почетком месеца сам ишао са ортаком свако јутро на трчање на савски кеј и после мало вежбао тамо на неким справама...
    после сам био одсутан недељу дана и тад нисмо ишли а после смо ишли на аду па смо тамо доста пешачили (то му дође као нека замена)...
    Јуче смо се договорили да идемо опет, а пошто смо ишли у 7 ујутру, а ја сам у међувремену навикао да спавам до 9-9:30... :ѕ
    све ти је јасно... :)

12. Lepo, sviđa mi se to :)

13. има да постанем прави др. филгуд :D

14. Ako, cenim čoveka, samo nemoj da preteraš.
    Doduše i on je počeo već da se proserava jer ne zna kako da priđe širokim narodnim masama, ali principi su mu na mestu. Nije on kriv što ovde većina živi da bi jela, a ne obrnuto.

15. Ма јок, само се бавим физичким активностима и не једем глупости типа смоки, чипс, грисине и тако то...
    Само чоколаду... :)
    А што се тиче њега, пфффф кога он засмејава, од 100 речи верујем му 5...

16. Ni ja ne mogu čokoladi da odolim, ostale grickalice ne konzumiram, osim kokica. Ne jedem ništa suhomesnato jer ne volim, satirem voće i salate i to je to!

17. постајем гладан...

18. Pobeda, sunce mu pasje!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.