Ko posljednji pobjednik 119

1. zdrao spavala :)

šta ima novoga?

2. Mašina se pokvarila. Će se utepam.

3. Mašina za veš Buri. Juče sam crkla perući tamne majce i trenerke na ruke. Jutros došao majstor i reče da mora da je remontuje a to košta pet crvenih. :( Nagodili smo se brzo. Polovina sad, polovina prvog.

4. e jebaj ga... ja sam prošlo ljeto prao ručno sve majice, jer mi se nije dalo učiti rukovoditi mašinom (kao da je to nbogznašta), al' ja to samo premlatim... ove godine smo uzeli novu mašinu i naučio sam kako se radi :)

5. ja sam prošlo ljeto prao ručno sve majice, jer mi se nije dalo učiti rukovoditi mašinom (kao da je to nbogznašta)

Buri, vreme je za ženidbu :P

6. Vala da znaš zeko. Još samo da prođe test sa kafom i može da se ženi :)

7. Buri, vreme je za ženidbu :P

to je 50% riješen stvar... :)

8. Oooooo, čestitam!!! :) Kad će svadba?

9. Oooooo, čestitam!!! :) Kad će svadba?

kažem ja,

to je 50% riješen stvar... :)

još samo da nađem mladicu :)

10. Ako ne možeš sam 'oćeš da ti provodadžišem? :)

11. Ako ne možeš sam 'oćeš da ti provodadžišem? :)

imaš li neku da je na mjestu?

P.S. pod ovim ''na mjestu'' podrazumjevam da je lijepa, zgodna, pametna, da ima neku šumu i njivu u miraz donijeti, da su joj roditelji ili bar jedan od njih zaposleni u inostranstvu ili imaju penziju i tako to...

ako imaš neku, onda ćemo o mojim kvalitetima...

12. Uuuu, pa imam jednu, al' matora. Mogu da ti je pošaljem ako hoćeš odma', meni ič ne treba. :)

13. haj...sta radite? :)

14. Mirišem na lavndu. :)

15. Pobeda! Mirišem na smrdljive noge!

16. Operi ih sapunom od lavande. :) Pbedaaa!

17. Uuuu, pa imam jednu, al' matora. Mogu da ti je pošaljem ako hoćeš odma', meni ič ne treba. :)

pa ono, ako nije baš mnogo, može da prođe... ja sam dijete sa sela, pa se držim ovih narodnih poslovica...

18. E jebiga Buri. Baš je matora. Naćiću drugog kandidata. :) Šta ima novo kod tebe?

19. evo, polako dolazim sebi od žurke... i trebam se faćati knjige, pa polako...

a kod tebe? odakle si ti?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.