Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Obilić jebe!
'De si, bre, Laki care? Šta ima?
Ево ништа , седим кући , не знам шта да радим па седим испред компа ....... :) , планирам да направим неку врећу , џак ал мрзи ме сад ......
Шта има код тебе?
I kod mene je slična situacija. :)
Jesi li to planirao da napraviš vreću punjenu peskom ili nešto drugo?
Па имао сам разне идеје , једна од њих је била да делимично буде пуњена песком а да у средини буде неки чврст материјал , јер не можеш ударцем да допреш ни близу средине , е сад шта да пуним и где да окачим и шта да ставим у средину и дал да је облепим изолиром :)) не знам , морам да разрадим идеју ....
Muka, brate... :))))))))
Kako si prošao u junskom roku?
Лоше , пријавио 4 испита, 1 положио , остала 3 пао на неке глупости и непредвиђене околности ..... није због знања , то је једина добра ствар у целој причи , све могу да их положим и хоћу у септембру ....... ал глупо јебига , могло је све раније да се заврши ...
А ти матори?Беше нешто мало остало?Свака част , у року ....
E jebiga... Pa dobro, ako znaš da možeš, samo si malo odložio.
Ja sam dao sve ispite, ostao mi još diplomski. Nadam se da ću to da završim do kraja godine.
E, samo da te pitam ovo (pošto mi je bilo interesantno): kako znaš za kruševačku železničku stanicu?
хаха то сам Џанкија питао једном где се окупљају у Крушевцу и он ми рече ту , ваљда ме није лагао :))
Nije te slagao. Tu su. :))))
Jubilarni 1150. post.
Samo malo da vam porušim igračke :)
I ja...
Gde ste svi zbrisali? Evo...složiću sve kako je bilo.
Moderatori zaboraviše na ovu temu.
Čekaju mene, dogovorili smo se da pobedim lololo
e neš, predražinjo...
Koliko si im obećao?
Misliš, koliko su mi obećali?
Opasan si pregovarač!
Pa bre, nemam ja nameru da ovde pobedjujem za sitnu lovu.