Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kada stavim kosu preko ušiju sprečavam promaju :)
lako je tebi, kad imaš dužu kosu? a šta mi da radimo sa kratkom kosom?
Mi sa kratkom smo odavno navikli na promaju...
Ja buri imam kratku kosu, ali taman toliko da par pramenčića raščupavim oko ušiju ;)
sjetio sam se kasnije nato... i meni ponekad naraste da malo pokrijem, al' većinom duva :)
Tihi bojkot mene na ovoj temi. Kad dođem ima vas il' jedno il' nijedno... :(
Idem u ćošak da plačem... :(
pogriješila si temu... imaš tamo neku p patetici :) mojne da zajebavaš, ja sam uvijek tu, kad si i ti... :)
Pa to kažem... Jedan... Msm, nije da mi malo, al' nekako nisam navikla. :))
Šta se radi?
evo nešto štrebam... al nekako sam odsutan, čekam večeras koncert, inspektor blaža i tako...
ti?
Aaaaaaaaaaaa, e ne pominji mi koncerteee, aaaaaaaaa........
Ja čekam da mi se osušil lak pa d'udarim drugu rundu preko. Baš mi zabavno. :))
što da ne spominjem? očekuješ neki ili si propustila?
Ću da propustim Whitesnake u petak. Mesecima molim kojekoga da ide sa mnom i samo me pogledaju tipa 'sti normalna'! Plus mi rođendan u subotu i opet neće niko da mi učini... Sve to neljudi, moj buri... Sve! :((
e jesu stvarno... tako su i mene ispalili za hladno pivo, pa sam ih odjebo kad je bio parni valjak...
Е Жацка Жацка , ево ја бих ,ако ће ти бити лакше , ишао са тобом ......
Ma ja neću imati prilike da ispaljujem, što najgore. Jedino ako se računa to što neću da idem na Robu+ija Vilijamsa. U Splitu! To i nije ispala, to je u materinoj, da prostiš! :)
Pa zar ti nisi išao na valjanje???
jesam, al sa nekom skroz drugom ekipom, a ne sa standardnom za koncerte...
kako neš u split... taman u povratku svrneš do bosanaca... kad je taj koncert?
A bemliga... Septembra valjda. Neću i može da dubi na desnoj trepavici!
Aha, tako znači... Samo strogo! ja već mislila da sam prolupala. Znači još se držim... Dobro je znati. :)
znači, inat pobjeđuje i kod tebe...
Drz' se, mala, drz' se
dobro mi se pazi
stari vuk je
jos u punoj snazi
Pa onako. Nemam običaj, al' sad sam za srce ujedena! Ima nd aodstupim od svih svojih uobičajenih principa!
Ahahahhahahaha, znam tu pesmu... Ako ništa drugo, bar je brza... :))
pjesma je prejaka...
odo na kunt... aj pa se pišemo