samo sedim i slusam muziku :)
Bas te briga :) Tako je to kad zavrsis sa obavezama. :)
op, op, op... šta mai?
Evo, kuBURIm sa ucenjem. :)
Pošto svi spavaju-ja se prišunjah i pobedih! :)
Ne budi tako sigurna.
Poslednjik!
IMA LI KOGA ILI DA POBJEĐUJEM?
Ima.
Prva!
Ja sam došao pre tebe ali me mrzelo da kucam.
Da sam mislila toliko da kucam i mene bi mrzelo...
:zeva: Š'a ima?
Pokušavam da se setim najprikladnijeg drvoreda u pokušaju da se mrdnem sa stolice i odem po hleb, novine i jogurt. Aaaaaa... živote! :)
Izlaziš li ti po vrućem vremenu?
Izlazim jer moram, isti slučaj kao i ti, a moram i da se sunčam, za 2 nedelje idem na more.
Da, da, i to, treba i plivati... Ali ja sam zakasnila, ne mogu sada, jako sunce i gužva.
Pu govno, pojede mi post. I ja sam zakasnio, a moram do super Ideje koja je od mene 10 minuta puzenja. lolo
Ha! Meni je i manje! Ako ovako nastavimo, doručkovaćemo večeras! :) Možemo i da se trkamo. Ko se prvi vrati da ostavi post, taj je dobio sunčanicu... lololo
Ja sam već doručkovao.
Jebena prašina!
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
samo sedim i slusam muziku :)
Bas te briga :) Tako je to kad zavrsis sa obavezama. :)
op, op, op... šta mai?
Evo, kuBURIm sa ucenjem. :)
Pošto svi spavaju-ja se prišunjah i pobedih! :)
Ne budi tako sigurna.
Poslednjik!
IMA LI KOGA ILI DA POBJEĐUJEM?
Ima.
Prva!
Ja sam došao pre tebe ali me mrzelo da kucam.
Da sam mislila toliko da kucam i mene bi mrzelo...
:zeva: Š'a ima?
Pokušavam da se setim najprikladnijeg drvoreda u pokušaju da se mrdnem sa stolice i odem po hleb, novine i jogurt. Aaaaaa... živote! :)
Izlaziš li ti po vrućem vremenu?
Izlazim jer moram, isti slučaj kao i ti, a moram i da se sunčam, za 2 nedelje idem na more.
Da, da, i to, treba i plivati... Ali ja sam zakasnila, ne mogu sada, jako sunce i gužva.
Pu govno, pojede mi post. I ja sam zakasnio, a moram do super Ideje koja je od mene 10 minuta puzenja. lolo
Ha! Meni je i manje! Ako ovako nastavimo, doručkovaćemo večeras! :)
Možemo i da se trkamo. Ko se prvi vrati da ostavi post, taj je dobio sunčanicu... lololo
Ja sam već doručkovao.
Jebena prašina!