Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Гледала сам ја јавио, била код нас на каћкој телевизији :)
Хахахаха запато!
Питање за запату:
зашто те жене овог сајта вечито игноришу кад хумор избија из тебе? :)
mislim da su one svoju ociglednu opcinjenost MNOME potisnule...klasican mehanizam odbrane.
razumem ih... mada...nekad u hladnim vukajlijaskim nocima zaištem golišavog pvt-a.
:daje mu golisavi pvt samo da usuti:
Brate aj forvarduj to malo, nije u redu da sve sam trošiš.
imaš pvt ahahaha
mislila sam to što se već u nekoliko navrata desilo da se ubaciš u neki moj razgovor sa nekim. i daješ skroooooz pogrešne odogovore, kao da ne čitaš to što je napisano, več imaš neki monolog priprenljen. to se desilo nekoliko puta, i pored toga što je jako nevaspitano, prilično je bezobrazno i opsano iritantno. znam zašto ovaj si ovaj put osečala porebu da odgovoriš na pitanje koje je postavljeno nekom drugom. kapiram to. ali je toliko... pa nemam reči više da opišem. prečutala sam ti jednom, drugi put, i ko zna koliko još puta. ovaj put nisam mogla da prećutim. spem je spem, jebiga, i ti si spemovala. ako te je mja reakcija uvredila, mogla si lepo da kažeš da te vređa kada ti se neko obraća takvim tonom. sada uopđte neću da ulazim u suludost toga da sada ispada da tebi niko ništa ne sme da kaže. modovi se svaki dan kaže sa autorima, i na kraju se svi razjasne i završe priču kao ljudi (ne pričam o slučajevima kada autor pominje majku i slične bezobrazluke). lično, vodim se devizom da na internetu nikad ne pišem ono što ne bih rekla osobi u lice. da smo bili na reviji, i ti me onako smarala, isto bih ti rekla da mi se skineš s kurca. ne znam samo šta bi onda uradila.
što se mene tiče, potpuno mi nije bitno na koliko si me banovala, ali sam čin banovanja iz ovog nebuloznog razloga, dovoljno govori o tebi. znala sam da si drki, to svi znaju, takav si imidž izgradila. ali ovako se ponašati.... nemam reči... nisam ti nikoga opsovala, nisam ti rekla da si ovakva ili onakva, već samo da mi se skineš i ne obraćaš. tvoj postupak je.... pa sada već smešan.
nadam se da si zadovoljna obrazloženjem i da će ti možda poslužiti za nauk, kako da se ophodiš sa ljudima i kako da odgovaraš na pitanja koja su postavljena nekom drugom a ne tebi. nemoj pogrešno da me shvatiš, ali jođ si ti mlada milice. suviše mlada da bi se tako ponašala.....
Zapato kakve su ovo kokoši ovde, sti kršten?!
Да ли сада када зна да има спа?са за мене мисли да има спаса и за остале модове?
Za one koje "pratim i znam šta rade, i gde su po sajtu" mislim da ima, dobar je to tim.
Za one za koje sam "juče" video tek da su modovi (drugim rečima nemam pojma šta i kako rade, po kojim delovima sajta, kakvi su im kriterijumi itd) ne znam, ali čini mi se da se moderatori popravljaju što se tiče čišćenja.
PS u tu drugu grupu modova spadaju npr marijanap, uroš, wojtek i čevu, jer ih baš nisam susretao često, mada ne kažem da oni u bekgraundu ne rade ništa.
Vidim ovde se neke ženske svađaju. Zovite me ako krenu grudnjaci da se cepaju, da gledam... posle mogu se izmire i izljube!
brate jeste da nisu lepe ali šta je LEPOTA uopšte...fine su, i retko zalaze na forum...vole defke tipa 'vuna kićo' ---za u kuću je to čeljad.
A ja mislim da ste pošteno ispemovale temu. Strašno.
Oću i ja da se prijavim da odgovaram.
Jes majku mu, al su kokoši. Ova jedna sva očerupana, kao da je pobegla iz KP doma u Zenici.
Аха, и то све није могло да се напише тако, него ставом ''који ти је курац?''. Фино. И онда сам ја дркаџија.
Немам намеру да ти се обраћам после таквих постова и да ти одговарам, понајмање да те смирујем и уразумљујем како си претерала. Као што рекох, да ми се неко тако брецнуо уживо након што му се цивилизовано обратим, добио би шамарчину.
Ја имам право да адвокатишем коме хоћу, ти немаш право да се онако хистерично обраћаш. Енде. Разлог сам већ рекла, као и решење ваших проблема:
Kako je Mici postala opasna sa štoljpijom i ovim većim sisama. Ccc...
ne bih ja da advokatišem nikome, ali to "banovala sam iz sujete...." meni liči na
ali šta pa ja znam, ja sam jezivi matorac koji dolazi na okupljanja...bljak....
E profo aj da im ispemujemo temu, pod uslovom da se ne obraćamo Milici neće moći da nas banuju.
Sjebaće vas milica, ja vam kažem.
milice, ti nemaš pravo da mi govoriš na šta ja imam pravo. niko nema pravo da vređa nekoga, ali da nema pravo da koristi ovaj ili onaj ton? tebe ako ton vređa, onda sa tobom nešto ozbiljno nije u redu.... ti tražiš da ti se niko ne obraća TONOM koji tebe vređa? TONOM? za koji si ti učitala da je uvredljiv? ovaj tvoj post je... ne znam. neverovatna si. ozbiljno. sa tobom čovek ne može normalno da razgovara.... toliko si... ma nemam reči za tebe... mnogo si bre dete.... čudna...
najozbiljnije, zaista nemam namaru da blejim na sajtu gde mora modovima da se obraća sa posebnim TONOVIMA. zaista nemam ni volje, ni strpljenja da pazim na TON. nikada nikoga nisam uvredila, uvek sam pazila na to kako se obraćam ljudima, milion puta mi došlo da nekome napišem da je retard, i nikad nisam. jer sam ipak vaspitana. sad još da pazim na TON? malo je to... jadno. a da ne pričam koliko je suludo.
evo zvaničan zahtev: molim vas da me banujete trajno. jer ja zaista ne želim da ovde strepim da li će nekoga TON uvrediti.
Ajde? Kako si to zaključio, pažljivom opservacijom ili deduktivnom metodom?
(Korle, izvini zbog oftopića ovog samo na trenutak)
Jano, nisi mi i dalje odgovorila na pitanje koje sam ti postavio na temi.
Da li se namerno ponašaš infantilno, ili se samo praviš?
...... Ja ne znam kad sam plakala na forumu, i odakle si ti provalio da je moje ponasanje infantilno