►Pitanje TERMINATOR - odgovor AUTOR◄

1. korle, lepo ljudima bre ovde. ;)

2. Изгурали сте моје питање. Не офтопикујте, аман.

3. Mylyce, zašto postavljaš ultimatume? Zašto podrivaš sopstveni autoritet?

4. Modovi, vidim vi se zajebavate, a septička jama preljeva.....

mogli bi za promenu da radite nešto, šta znam, da briskate malo, da banujete, iz nekih drugih razloga osim sujete....

tačno, niko me ništa nije pitao....

5. ne moze lemajic. Mora i za tebe neka boranija da ostane :)

6. Modovi, vidim vi se zajebavate, a septička jama preljeva.....

mogli bi za promenu da radite nešto, šta znam, da briskate malo, da banujete, iz nekih drugih razloga osim sujete....

E BAŠ HOĆU DA SE ZAJEBAVAM, AKO TI SMETA NEKI POSTER, TI ZAŽMURI !! AAAAAA

7. Svaka tema mora da se usere , jer se uvek nadje nekolicina neuglednih glava, ivicastih lobanja i sramnog smisla za humor, koja pritom misli da nekoga zanima njihovo misljenje. Pateticno. A Korle otvorio bas kulturiska temu jebiga...

8. smetaju mi definicije...postere skoro i da ne pogledam...jednom u 15 dana....

9. Зашто увек чекаш неке хајке и групне нападе па да се јавиш са својим мишљењем, а у противном увек ћутиш или се шлихташ модовима?

ćutim kad nemam šta da kažem, a daj mi samo jedan primjer da se šlihtam nekom modu... to što slično razmišljam kao neki od njih i što ne učestvujem u bojkotu i sličnim glupostima ne znači da se šlihtam...

a da, loš ti je ovo pokušaj da okreneš priču

@ MARO, jebem ga ja, kakav si to čoek kad ne možeš da održiš riječ?

10. Jana>
    ne moze lemajic. Mora i za tebe neka boranija da ostane

Which confirmed my theory.

Hajd' sad zajebite spem.

11. ne brini jano za mene, ja sam udata žena. šta sam jebala, jebala sam. al ti udri! hoćeš moju crnu knjižicu? ima tu još dobrih jebača.... ;)))

milice, ako želiš mogu ti poslati odgovor na pvt. ono što bih imala da ti kažem nije za javnost (ne brini, nije vređanje, nije to moj modus operandi)

12. pa udala si se, manje boranije seta slobodno a crna knjizica mi tvoja ne treba. Nekako.. Poznata sam po visokim kriterijumima.
    A milicu si vec uvredila i taj modus operandi...

13. Нека хвала, не треба пвт. Ја само хтела да питам, а шта си онда мислила тим питањем ''Који ти је курац?'', ако већ ниси мислила да вређаш.

14. Mici, zaključaj vrata kad završiš, nakotilo se spema do jaja.

15. jao jano, koliko si slatka kad se ovako kurčiš! uvredila si me ovim postom, stvarno jesi. mnogo si bre opasna, inteligentna, zajebana. u životu nisam srela osobu kao što si ti. neverovatna si. i naravno, pobedila si u visokointelektualnom prejebavanju. samo, zaturila sam nagradu... nema veze, imaš ih milion, i još divljenje svih vukajlijaša. bravo! :**

16. milice, uopđte nisam mislila da te vređam, i i dalje ne znam gde si učitala vređanje.

ako ne želiš civilizovan razgovor, ne moraš.

17. Sine Mišo, ja ne viđe veću budalu od tebe, koja radi više protiv sebe do tebe....

rečenica iz serije Đekna još nije umrla a kad će ne znamo...niste vi to gledali, mladi ste....

Ja nisam nigde video veću količinu sujete i kurčenja nego ovde, na ovom sajtu.

18. Добро, ниси мислила. А шта си мислила тим питањем?
    Разговарамо скроз цивилизовано.

19. evo da pokažem da bih bio odličan mod, smiriću ovaj konflikt

NEMO SE SVADŽATE, FINE STE DEVOJKE, NE LIČI VAM, DRUŽITE SE.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.