Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pitanje za Živinka....
Koj ti kurac?
Корљеоне, питај ме јесам ли лијеп.
Буди мало прецизнији, нисам сватијо питање, осећам се чаробно.
Khak
Preciznije pitanje za Živinka....
Koji ti je penis?
ПЕНИС МИ ЈЕ КРУТ КАО КАКВА ДРШКА НА КУРЦУ МИ БЈЕЛИ ОСТАЦИ ОД СВРШКА
Питање за ауторе:
Ако хипотетички мој бан за лемају окарактеришемо као издркавање, како у поређењу с тим карактеришете лемајин пост упућен мени?
Kao bezobrazluk, ne vređenje. Le jeste bila malo impulsivna ali NI POD RAZNO nije zaslužila ban od 5 (pet) dana.
Milice može da se okarakteriše kao odgovor na moralno izdrkavanje grupe ljudi sa moderatorskom titulom nad gomilom besposličara koji dođu na temu da se svađaju sa tim istim moderatorima, umesto da i jedni i drugi spuste loptu i urade nešto korisno za ovaj sajt.
Ja ću ti odgovoriti, ne verujem da će ti biti potrebno dalje obrazloženje. Pay attention.
Taj. Post. Je. Nečije. Mišljenje. Ne razumem šta ti tu nije jasno?
Као безобразлук? Па пази, мени безобразлук од стране особе коју не познајем прераста у вређање. Ај да смо добре и да се знамо, па да оно окарактришем само као безобрзалук. Не бих се сигурно увредила да ми оно напише неко с киме сам добра.
Опрости, али импулсивност и треба да се реши баном, пошто особа очигледно у том тренутку не може да се контролише и почне да хистерише, па треба мало да олади главу. Ја имам разумевања за њену импулсивност, али не постоји други начин да је решим, нисам психијатар, осим да је удаљим кад постане тако деструктивна.
Ћилице, ја сам сконто да си доказала оно што сам ја написао и против чега је тема. Престрого реаговање модова на реченицу "Скини ми се с курца"...
Реално кој ћеш ти на лемајином курцу, бем му миша?
Vraćam se za sat vremena, nadam se da će lemaja biti odbanovana i da ćete raspraviti to preko PVT-a kao civilizovane osobe. Mada sumljam...
Mylyce, nije ona tinejdžerka, pa da te u afektu upuca. A sigurno, ponavljam, SIGURNO, ona neće histerisati zbog Vukajlije. Zašto bi je uopšte rešavala? A je l' si probala da joj se obratiš normalno, ili, u najmanju ruku - da joj civilizovano (nadam se da ne moram da ponavljam) odgovoriš? Ili je taj pojam civilizovanosti... Imaginaran? Nije ona destruktivna, ali ti postaješ autodestruktivna. ;)
Kaizene, promeni adresu u www.obdanište,com, da se više ne tripujem da će me ulogovati na vukajliju.
Možda, ali nekim dvadesetčetvoročasovnim banom koji je sasvim dovoljan da se strasti smire. Pet dana je, složićeš se, tu mač...
ŠKK?
Momentalno predaj moderatorku palicu nekome drugom. Ti kao moderator prvo treba da budeš diplomata a ne odma' da udariš u bubrege.
Zar stvarno treba ja tome da te učim?
Океј. Јесте мишљење.
Питање за Пранка:
Да ли видиш разлику између ове две реченице:
Јебене чамуге смрде ко војнички курац, иду ми на курац не могу да дишем поред њих.
Црнци имају другачији мирис тела од нас, због тога ми не прија да им будем у близини.
И једна и друга реченица говоре о ставу да црнци смрде. Постојии више начина помоћу којих можеш да изразиш своје мишљење.
...
naravno da nećemo ređšti kao civilizovane osobe jer jedna od nas dve nije civilizovana.
mene kada je ox uvredio, ja sam ga prijavila za vređanje, i nas dvoje smo civilizovano raspravljali da li je vređanje ili ne. ja sam mu civilizovano rekla da jeste. na kraju je on skontao da jeste vređanje i izvinio mi se. nije banovian, niti sam insistirala na banu. i rado sam prihvatila njegovo izvinjenje. vređanje je bilo to što mi je rekao da iz mojih komentara izlazi glupost, ili tako nešto. indirekto mi je rekao da sam glupa. nije mi rekao da mu se skinem s kurca, to me ne bi uvredilo, samo bih mu se civilizovano skinula s kurca.
milice, pošto si toliko sivilizovana, i toliko osetljiva jedna dušica, ajde banuj me trajno, pa da te moja pojava na sajtu više ne vređa. ajde. banuj trajno. i mene i pola vuke. i svakog ko ti se obrati. ajde. znam da to voliš. znam da živiš za to. ajde... go ahead, make my day ;))))))
Milice, ja sam se, na primer, pronašao uvređenim u tom tvom poređenju. Je l' ima potrebe da te prijavljujem?
Svejedno. Preteruješ. Ali si se sada srozala.