Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Сваким даном ме све више фасцинираш својим знањем енглеског!
Over and out.
Svejedno, mogla si 1 ili 2 dana, 5 je previše. Nije te baš direktno uvredila.
Али, време је тако релативно!
Ћилице, ја сам сконто да си доказала оно што сам ја написао и против чега је тема. Престрого реаговање модова на реченицу "Скини ми се с курца"...
Ја не знам како фејзе ти, ал ја не дозвољавам да ми се онако обраћају. Тако има пар тролова на вукајлији који хоће да зајебу систем тако што не упућују директно псовке него се суптилно најебу маме и позивају се на то како нису вређали и увреде нигде и нема, а ми смо сви кретени који читамо то. Не знам, ако ти у оном посту не видиш јебање маме упућено мени, ја не знам како да ти укажем на то. Важи и за остале.
И не, није само скини ми се с курца спорна реченица, него цео пост, буквалишете само кад то вама одговара.
Црнци имају другачији мирис тела од нас, због тога ми не прија да им будем у близини.
И једна и друга реченица говоре о ставу да црнци смрде. Постојии више начина помоћу којих можеш да изразиш своје мишљење.
Nije da me zanima, al' otkad je izražavanje mišljenja ( ne i vrijeđanja, jer Lemaja nije vrijeđala ) u psovkama kažnjivo? Kad je to pravilo uvedeno?
džimi, znam ja još reči! npr, fox, sox, house, asshole, pussy, shithead, window, dog, sun, spring... i još par :))))
ЛАВЛИ!
Milice, ja sam se, na primer, pronašao uvređenim u tom tvom poređenju. Je l' ima potrebe da te prijavljujem?
Ако се осећаш увређеним, што да не.
Да, Пранк је чамуга лолололол Увредила си Пранка!
kaži džimi, kako sam pametna! ne tako kao milica, doduše, ona nas je sve prejebala! i stvarnon mislim da ona treba da bude jedini moderator na celoj vukajliji! zauvek!!!!
milice devojčice, svako od nas ima pravo da iznese svoje mišljenje. kome ćeš ti da braniš da iznese svoje mišljenje. džimi je sto puta bolji čovek od tebe, jer ihaj puta smo se sprili, nikad me nije pizdinski banovao. uravnotežen čovek, jbg. dok nisi bila mod, neki tvoji postovi su me terali na povraćanje. pa ti niko nije zamerao. sada... opasna si! i totalno si moderna mačko, majke mi!!! mwah!!!!
Ok ljudi, ovak'a stvar...
ovaj post http://vukajlija.com/forum/teme/28573-bojkot-vukajlije-borba-za-pravdu?strana=10#post_1391315 je tu impulisiv reakcija na ovo http://vukajlija.com/forum/teme/28573-bojkot-vukajlije-borba-za-pravdu?strana=8#post_1391254, ali nije za ban od pet dana.
Lemajo, odgovorila ti je pristojno iako nije Blek. Tvoja reakcija je bila malo ono O.o...
Smatram da bi trebalo da se smanji ban na 24h, kako bi Le odležala za "vređanje" a da Milici ne rušimo autoritet.
Glasanje mož da počme :)
Ja glasam. Ipak je lemaja plavušša koja zna da kuva.
To стоји, не спорим.
Него, Лемајић, ај сад шта је ту је, па није смак света. 5 дана - 5 дана. Ионако иде радна недеља. Чему расправе, ионако нико никог неће убедити да је у праву.
Па, није ли тако? :)
I šta ću postići time?
moja reakcija? izvini, to nije prvi put da se o prisvitla milica trpa gde joj nije mesto. prema tome, ona spemuje. koliki je ban za spem?
ne bih imala problem da mi je CIVILIZOVANO (pogledaj milice u vujakliji šta to znači) rekla, e ajde mojne se nerviraš, i mojne tako da razgovaraš sa mnom, ja bih rekla ok, no problemo sorry. i to bi bilo to. ali neeeeee, all mighty milica MORA da banuje. kao oni murkani što imaju dnevnu kvotu za kazne što moraju da ispišu. njeno ponašanje je bezobrazno do mere krajnjeg nevaspitanja, prvo spemuje, posle banuje, c,c,c,....
minge, pravo zboriš
poslušajte ga ljudi
24 сата за лемајић
Зеко, докле мислиш да псујеш јебему лепче?
Нормално лемајић да свако има право да изнесе своје мишљење, али ако се обраћаш директно мени при изражавању свог мишљења и ако се обраћаш на онај начин, свакако да ћеш добити бан.
КАд ћете схватити да овде нема правила, да модератори реагују по субјективној процени. Разлика је Шалаб, оно прво би било окарактерисано као говор мржње и расизам, а друга реченица је политички коректна. Притом, лемаја се директно обраћала црнцу, то јест, мени.
Смањен је бан на 3 дана, било је на 5 зато што примењујемо прогресивни бан, а ово лемаји није први прекршај по историји бановања, ал ајде, да не испадне како су модератори неумољиви.
džimi, u pitanju je princip. jer banovala me bez razloga. čisto izdrkavanje. i znaš me čoveče, nikad mi nije bio problem da odležim zasluženi ban. NIKAD se nisam žalila kad me banujete. ovo je IZDRKAVANJE I BEZOBRAZLUK.
ljudi, ne želim smanjenje bana. želim da me lično milica banuje trajno, jer znam koliko će je to usrećiti. zli ljudi imaju tako malo šanse da budu srećni u životu. ja želim da učinim jedno dobro delo za danas. neka banuje trajno. kad je bal- nek je bal na vodi!!! :))))