League of legends

1. igrica tipa prosek igraca 7 godina. zato je i zovu league of lesbians. nzm kako neko moze da igra ovo pored zive dote dvojke.

2. ovo vam kaže čovek koji skida klincima u naselju dresove loool

3. kurtone imas 12 godina decko i igras lol

4. pa dobro kada napunim 14 igraću dotu jbg

5. Inače ako neko igra na EUW, neka me doda, nik mi je: Dragoolche . Banovali su mi lvl30 akaunt na east jer sam dao drugaru šifru da pika preko mog akaunta od kuće, pa se likovi utripovali da sam prodao akaunt što je zabranjivo i rešava se permabanom, jbm li ga šta sve ne. Pa sam zato napravio nov na west, heh

6. CuX031, add me da igramo veceras angeli

7. niko ne igra na west, plaky

8. ЈЕБЕМ ТИ ЋИВОТ. Играо управо партију, почиње тако што ме терају у курац да играм супорт јер езреал оће мид, па ме зилеан тера у курац на топ, па ме малфајт тера у курац са топа јер је говнар рекао да ће у џунглу и отишао смајт топ па се ти јеби сад са топа. И тако сам играо роуминг Лукс негде до десетог минута, кад ми је Езреал препустио мид против њиховог Зеда(ми: Зилеан, Малфајт, Езреал, Корки, Лукс, они: Зед, Нида, Твич, Гарен, Џекс). И иако по свакој нормалној логици Лукс губи од Зеда, њихов Зед је ретардиран и ја имам 5/0 у 15. минуту. До јаја водимо, Твич њихов има 0/7, сви су у минусу осим Нидали, и онда крене ретардираност.
    Ејсујемо их.
    Ја кренем да спустим кулу, шта они раде? ДРКАЈУ СЕ НА СРЕД МАПЕ, ФАРМУЈУ КРИПОВЕ, ЗИЛЕАН ГИНЕ ОД ЈЕБЕНОГ ГРОМПА. Ајде нема везе.
    Ејсујемо их после тога још 4-5 пута, узмемо барона, СПУСТИМО 4 КУЛЕ ИЗ СВЕГА ТОГА ЗАТО ШТО ЈЕБЕНИ РЕТАРДИ 70 СЕКУНДИ БЛЕЈЕ иако им ја говорим(на фин и ненаметљив начин, нити сам иког вређао) да треба само да пушујемо и побеђујемо. Не, они су у фазону ''ВИДИ КАКО ВАНШОТУЈЕМ ТВИЧА'' и смеју се, а за то време Џекс пробија доле, ја идем да га зауставим, он скочи на мене убије ме, узме инхиб, на топу узму други инхиб, ми последњих 10 минута партије проведемо у дефанзиви, ЕЈСУЈЕМО ИХ ЈОШ ЈЕДНОМ!, и онда док је нас троје на кули они пролазе и уништавају нам нексус у 59. минуту.
    И сад оно најдепресивније. Скор партије.
    http://i.imgur.com/n4nSE2H.png
    ПА ЈЕБО МАМУ СВОЈУ У ПИЧКУ 27 КИЛОВА ПРЕДНОСТИ ЈЕБОТЕ

9. стварно невера, како ниси успео лепо да им објасниш тактику и погураш их све да је остварите?

10. Hahaha Šomi od ovog posta tvog i mene sramota

11. šomi, brt, jedno je kad imaš razumne igrače u ekipi, da poštuju kodeks i to, al ne znam kolko si pažljivo čitao

ЗИЛЕАН ГИНЕ ОД ЈЕБЕНОГ ГРОМПА

brate, nemoj da se zajebavamo, likovi koji dopuste da im gromp uzme frag, a oni igraju sa zileanom, to nisu ljudi kojima reči dopiru do glave

12. омг бох чекај јел ме ложиш?

знам то рађ, јасно ми је са колико проблена у партији се сусретао џорди, али овде кад су их поново ЕЈСОВАЛИ

ЕЈСУЈЕМО ИХ ЈОШ ЈЕДНОМ!, и онда док је нас троје на кули они пролазе и уништавају нам нексус у 59. минуту.

мислим да је требао боље да одреагује и поведе свој тим у коначну победу

13. Оће неко лола ових дана неки 5 на 5

14. lol je za kineze i picke.

15. moze neki ranked team da se pravi, ovo ono a a

16. ranked tim igram samo supp
    nick slobaleona

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.