Парење очију: лепо уређене собе

1. Нећу ни да питам како је тема о лепо уређеним собама завршила на причи о томе зашто је Џими дозволио термиту да га угризе за рч...

2. Џими, немој да спемујеш, наћићу те у граду.
    Него дај стави мало да видимо шта се теби свиђа.

3. Ja kontam da je cisto radoznalost, da vidi da li je osetljiv tu. I ja kontam da jeste, ali ga je sramota da prizna.
    Vidite ovu lepotu.
    http://blog.jiamoderne.com/files/2011/03/13638_LG.jpg

4. Kristinine sobe ko iz Alise u zemlji čuda.

5. Pufnice, samo kidaj. Vodiš u mojim očima ubedljivo.

6. Џими, немој да спемујеш, наћићу те у граду.
    Него дај стави мало да видимо шта се теби свиђа.

Покушавам, ал' не могу да нађем слику на нету.

7. Jao, kako ne gotivim te sandelijere, kako li se vec kaze. Mene bi to zesce iritiralo i dala bih nekome.

8. Скроз.
    http://simplydecoration.com/wp-content/uploads/2008/06/glass-room.jpg
    Овако нешто, само да је купола нека, а не зидови+плафон варијанта. Не знам дал би воло да живим у томе, ал је скроз интересантно.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.