Парење очију: лепо уређене собе

1. Joj, Eclipse, pa ovo kao da je pukao balon zvakace gume i priljubili se delovi uza zid. Bas je shit od sobe.

2. moja zivotna zelja je da ima totalno perverznu veliku kuhinju, sa nekoliko rerni i svim gadzetima mogucim....

E to je prava žena!! Da zna gde joj je mesto!!

3. Druga po redu slika je prekul.

4. Druga po redu slika je prekul.

5. U jebote, ova prva Pufnina je prehot. Gde si nasla?

6. Мени се не свиђа тај плафон. Одмах замишљам инсекте који се набијају унутра и прокреирају. А онда се изроде колоније жгадије у мојо соби.

7. http://www.expeditionlandrover.info/LR.images/PRrear1.jpg

Кад ми нешто смета, палим мотор и одо!

8. Ja sam bila na letovanju u jednoj takvoj kucici, skroz od .... fali mi reci, jebiga. Ali taj trip kao Pufnina druga. I bilo je pregotivno, nije ni bilo insekata, Dzimi, ne boj se, nece te olizati dok spavas i nece hteti da ti udju u usta.

9. I bilo je pregotivno, nije ni bilo insekata, Dzimi, ne boj se, nece te olizati dok spavas i nece hteti da ti udju u usta.

Аха, да. То ми је једном рекла кева. Па ме термит ујео за чмар и очни капак.
    Идеалне собе су оне које се лако дезинфикују и у којима се лако изврши дезинсекција.

10. Jesi mu odgrizao glavu?

Нисам стигао да га ујебем. Оперисао је на спавању.

11. Ali kako nisi osetio? To su i vama osetljiva podrucja. Nesto ne verujem u tu tvoju pricu, kontam pre da si mu dopustio pa te je sada sramota da priznas.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.