Парење очију: лепо уређене собе

1. Joj, Eclipse, pa ovo kao da je pukao balon zvakace gume i priljubili se delovi uza zid. Bas je shit od sobe.

2. moja zivotna zelja je da ima totalno perverznu veliku kuhinju, sa nekoliko rerni i svim gadzetima mogucim....

E to je prava žena!! Da zna gde joj je mesto!!

3. Druga po redu slika je prekul.

4. Druga po redu slika je prekul.

5. U jebote, ova prva Pufnina je prehot. Gde si nasla?

6. Мени се не свиђа тај плафон. Одмах замишљам инсекте који се набијају унутра и прокреирају. А онда се изроде колоније жгадије у мојо соби.

7. http://www.expeditionlandrover.info/LR.images/PRrear1.jpg

Кад ми нешто смета, палим мотор и одо!

8. Ja sam bila na letovanju u jednoj takvoj kucici, skroz od .... fali mi reci, jebiga. Ali taj trip kao Pufnina druga. I bilo je pregotivno, nije ni bilo insekata, Dzimi, ne boj se, nece te olizati dok spavas i nece hteti da ti udju u usta.

9. I bilo je pregotivno, nije ni bilo insekata, Dzimi, ne boj se, nece te olizati dok spavas i nece hteti da ti udju u usta.

Аха, да. То ми је једном рекла кева. Па ме термит ујео за чмар и очни капак.
    Идеалне собе су оне које се лако дезинфикују и у којима се лако изврши дезинсекција.

10. Jesi mu odgrizao glavu?

Нисам стигао да га ујебем. Оперисао је на спавању.

11. Ali kako nisi osetio? To su i vama osetljiva podrucja. Nesto ne verujem u tu tvoju pricu, kontam pre da si mu dopustio pa te je sada sramota da priznas.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.