Primetio sam da već postoji tema "Legendarne rečenice iz filmova", pa rekoh: zašto ne bi postojala i sa forama iz crtanih filmova kad su ove daleko legendarnije?
Činjenica da su u svoje vreme Simić, Bačić, Stoiljković, Blam, Tatić i ostali imali nezaboravne provale i to se često provlači kroz vaše definicije, i trebalo bi ga i ovekovečiti pre nego li potpuno padne u zaborav i zatre ga generacija teletabisa, pinkovaca i bedevedesetdvojkaša.
Predlažem:
-Ne više od tri provale po postu, radi preglednosti (a i pre ili kasnije će se pojaviti neko ko zna sve žive)
-Ne mećite dva posta za redom
-Ne citirajte New Age crtaće ( Simpsone, Sout Park ...oni, ipak, nisu sinhronizovani)
-Navedite ime crtanog junaka koji izgovara foru ( ako se sećate, ako ne, ko ga jebe! )
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Primetio sam da već postoji tema "Legendarne rečenice iz filmova", pa rekoh: zašto ne bi postojala i sa forama iz crtanih filmova kad su ove daleko legendarnije?
Činjenica da su u svoje vreme Simić, Bačić, Stoiljković, Blam, Tatić i ostali imali nezaboravne provale i to se često provlači kroz vaše definicije, i trebalo bi ga i ovekovečiti pre nego li potpuno padne u zaborav i zatre ga generacija teletabisa, pinkovaca i bedevedesetdvojkaša.
Predlažem:
-Ne više od tri provale po postu, radi preglednosti (a i pre ili kasnije će se pojaviti neko ko zna sve žive)
-Ne mećite dva posta za redom
-Ne citirajte New Age crtaće ( Simpsone, Sout Park ...oni, ipak, nisu sinhronizovani)
-Navedite ime crtanog junaka koji izgovara foru ( ako se sećate, ako ne, ko ga jebe! )
Na primer, ovako:
- Mornar Popaj
- Pevac Sofronije
-Ne sećam se :)
Šefe koji ti je vrag?
Duško Dugouško.
Sinak, tebi treba pile. Eno jednog velikog pileta (pokazuje na kera) - Sofronije
Oliva:
Patak Dača (Dušku Dugoušku)
Duško Dugouško (šargarepi)
Nemojte mi smučiti crtaće kao što ste mi zgadili domaće filmove.
Ne nije smešno citirati filmove i crtaće!
Umočiću!!
Ptica trkačica za Partizanku
Нема потребе да се даље објашњава.
Мада, готиван је и онај из Попаја:
Dusko Dugousko u San Francisku...
-Hahahahaha,imam full ! Sta ti imas zutokljunce!?
Dusko:"Znaci jaci si...Ja imam samo jedan par keceva...i jos jedan par keceva..."
:D :D :D :D :D
Ptica Trkačica je pička nikad nije imala muda da odradi ferku sa kojotom!!!! Ja bi je iznabadao majke mi!
Dusko:"Znaci jaci si...Ja imam samo jedan par keceva...i jos jedan par keceva..."
Ау, овај је много добар, али сам га заборавио. =))
Ima ova tema već...
http://vukajlija.com/forum/teme/180-omiljene-recenice-iz-crtaca
Jos ja vidim poznato mi,znam da sam negde na Vuki vec ostavljao ovo... -.-
Prebacujte se tamo.