Tvoj radni sto

1. Ne valja grejati muda. Mada s obzirom da si to ti Ruse, slobodno sedi na radijator i uzmi kompjuter u krilo.

I šta, kao svima sređen sto. lolo
    EDIT: Evo mog stola
    https://lh3.googleusercontent.com/o2FL7zdCaTXrxZ56cYm2c6kn0euWBgPNTRlMJ50meUqr0Qrqke-7zwhZpmeTvSb3cOEUAPihyXA=w920-h807

2. Ne valja grejati muda. Mada s obzirom da si to ti Ruse, slobodno sedi na radijator i uzmi kompjuter u krilo.

LOL

3. U suštini, to je prilično onako krajiški. Zamijeni sir kobasicom/rakijom/nečim domaćim govnetom za koje tvrde da se liječi rak, a mašinu za panjeve mo i da ostaviš a možeš i da je zamijeniš motorkom, traktorom, sajlom, golfom dvojkom.

Тако звучи, али да си био на тој вечери и да си их видио какви су мртви и безвезни и на који начин су то причали... Значи ми се зајебавамо, проваљујемо свашта, они гледају у онај тањир и ћуте, само су покушавали мало да се убаце у разговор. Заборавио сам им лица сат после вечере. мртваци обични

4. Маркo
    колко ти има инча ово чудо шоми

Ма ово ТВ лоло, спојим га са компом кад играм игрице :д 32 инча.

Па зар сваки Шоне мора нешто тако узгајати? Прво Шоне Малинар, сада имамо и Шонета Јагодара.

Ахахаха брате, ја сам обојица лоло :д

5. Давид

dal nisi tiplo čoveku ruke nači dal?

lol Davide, mojne me praviš jevrejom, čovek mi praktično drugi ćale

6. Тина ивановић, немој ми рећи.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.