Biciklizam

1. Ubedim je da sam joj unuče, mećnem onu aerodinamičnu kacigu, nabijem petarde u bulju, pa će da piči ko mlazni avion, i u zubima ima dodnese tu tvoju kršinu kući, a tvoju babu ćemo da pripremimo za roštilj.

Velika tvoja greška je što ćeš toj tuđoj babi samo nabiti petarde u bulju, a nećeš ih zapaliti, tako da ne verujem da će se išta posle trećeg zareza desiti :)

2Fast2Grandmas :)

Prema tome, puče flaša...

2. Vinokurov se ubiJo juče :(
    PolomiJo je butnu kos i ćao zdravo.
    Dosta favorita se izlomatalo i odustalo od tura, pa ti vidi VLAJKO kako se vozi!!!

3. Јадан Винокуров. :( малер

4. Drzi se Vinokurove majstore :)

5. Ti se Vinokurove ne važiš.
    Ispo si, brate.
    Menjaj prezime.

6. znaci da stavim nick nekog aktivnog bicikliste na turu?
    tj prezime..

7. Pa tako mu dođe :)
    Ne navijaš za onog koji nije tu.
    Vidim da si biJo Kontador. Mećneš njega i onda te mi Šlekovci hejtujemo ovde.
    Pošteno :)

8. Neka volim da sam voljen :)
    I da trenirao sam biciklizam :D ou jea druumski :D

9. O, pa ti si profi komentator znači.
    Aj ti meni nešto da kažeš ondak.
    Pošto je Endi Šlek prvi vozač ekipe, a Frenki biJo nešto malo bolji u vremenu od njega, da li Frenki može da ide na pobedu na turu, ili je obavezno da se pusti glavni vozač da pobedi?

10. Ma de profi vozio 2 meseca i prestao :) nikakvih uslova u klubu...Trebao sam da placam clanarinu za odrzavanje bajka (klubkog) a ja vozio moj i otisao...koorac...

Ovaj pa sve se to dogovaraju izmedju timova...ako je Frenki blizi zutoj majci naravno da ce da Frenkija stite i vode ka cilju...Logicno...Ali posto vidim da su uz dupe jedan drugom, a Endi je glavni tj prvi vozac ekipe msm da ce Endija da vode i stite...Posto tu je neka bedna razlika od 8 sekundi...Da je veca razlika tj da je Frenki 1 minut ispred Endija onda bi stitili Frenkija...

razumela?

11. Razumela.
    Ja imam bicikl :) To je sve što bih umela o njemu da kažem. BrCko-planiski :)

12. Brđani jebu da pedale otpadaju.

A šta bude sa ovima koje pokupi auto?

13. pa ti vidi VLAJKO kako se vozi!!!

Jadni ljudi, em su bez muda, em i bez nogu i dupeta ostadoše :)

Ja ću moj da slikam kad ga isteram iz šupe. To će bude pejzaž.

14. Haha na ovoj temi se samo pominju jaja i dupeta, kao da sam na jebanje otišao.

15. Ja ću da kupim ove što se sudaraju i trpam u kolica.
    http://www.minav.co.rs/kolica%2002.jpg I govorim tiruuuu riiiiiiruuuu tiiiiruuuu riiiiruuuu dok ih vozim.

16. Moraš samo krst da nacrtaš na njima.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.