Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ОСВОЈИО ПРВУ ЕТАПУ МАРСЕЛ КИТЕЛ ЈЕР СУ ПОПАДАЛИ У ЗАДЊИХ 3 КМ И САГАН И БОШ-ХАГЕН И КЕВЕНДИШ, ЗА НЕВЕРОВАТИ.
Počelo? Gde su oni dani kad nisam radio...
Sad ako uhvatim dve, tri etape - puna kapa
ЗАДЊИ МИЈЕСЕЦ ДАНА СЕРЕМ У ПОЉСКОМ, РАДИМ КВАДРИЦЕПСЕ ЗА ЂИРО.
E ozb, jel ima neko ko je raspolozen za organizovanje nekih malo duzih tura? Smorilo me peglanje po beogradu, voleo bih neke rute do sopota, panceva i tako to da odradim..
Drž se, sad će da nagrnu Vukajlijašice u tesnim bermudama.
Jesi se porazbijali svaka im cast
СВАКА ЧАСТ ЛОТОБЕЛИСОЛУ ОНИ ЈЕДИНИ ИМАЈУ МУДА ЗА ХРОНОМЕТАР А ДА НЕ ПРИЧАМ ЗА БРДСКЕ ЦИЉЕВЕ! ЈЕБИ КАЋУШУ ГОВНА ТАТАРСКА!
Pančevo i ne baš, Sopot može, ali preko Avale.
NEMA LEBA OD TURA OVE GODINE, KANĆELARA NE VOZI
KANĆELARA BRAT OD 82KG, ZAPIŠAVAJ OVE BRDAŠE MIŠEVE
Pa kuda drugo :)
Šta znam sa koje strane ti dolaziš...meni Avala na puškomet.
Pa i meni je. Dobro, nije na puskomet, al blizu je.
A ja sam razmisljao da napravim kruznu rutu, odnosno da se vratim preko Ibarske, mada nije neophodno.
Ibarskom vozim bajs samo uz policijsku pratnju, odnosno u većim grupama sa savezom. Solo ne.
Од Земуна(окретница 15) до Скупштине у центру возио. И пукне ми гума. Био са два друга и они ме пратили до вуковог и отишли на воз сви заједно и сад сам дошао кући а кренули око пола седам. Попиздео сам. Још сам скоро узео бајс, КТМ рам, Ричи седиште, гувернал и фелне, Шимано ЕлИКС диор мењаче и Швалбе гуме. И оде ми гума, нервозан сам...
Pa, ono, ko te jebe kad voziš bez pribora za krpljenje gume, hehehehehe
Kada budeš menjao gumu, proveri na felni sa unutrašnje strane da li je grub prelaz na samom varu. U boljim servisima će specijalnim lepljivim platnom da ti oblože felnu i ublaže taj prelaz koji vrši konstantan pritisak na isto mesto - obično ta tačka bude na suprotnoj strani od ventila. To je najčešći uzrok pucanja guma, pogotovo ako voziš uglavnom po asfaltu i ako su ti prenapumpane, naravno pod uslovom da stvarno nisi zabo neki ekser. Kažeš da ti je nov bajs, pa bi to možda trebalo da uradiš i otkloniš rizik da ti tek tako pucaju svaki čas. Nije neka skupoća, oko 300 dinara i miran si.
Ibarcem biciklom samo u slučaju da mi vrači prognoziraju još tri dana života i na istom pregledu dijagnostikuju HIV. Tamo kad voziš jedino valja što ne moraš da nosiš vodu, u svakom slučaju nećeš stići da ožedniš a ionako će uskoro da te priključe na infuziju.
svako jutro na poso kad idem, vozim jedno 6-7km (u jednom smeru), a pola puta je uzbrdica od 80m razlike u nadmorskoj visini... ne izgleda mnogo, al jeste brate - dugacko a stalno uzbrdo, a na nekim mestima je bas strmo.
al zato je vracanje kuci pickin dim :)
kako god ojacale mi malo noge, nije los sport.
Није швалба била унутрашња него континенталка. Није ми груб прелаз натнат, проверио сам. Трн ми је пробио спољашњу, није велик али опет је некако прошао кроз спољашњу. Узео сам нову ЦСТ унутрашњу. Иначе, глава ми је шиманова ЕлИКС, Жбице и фелна Ричи, а Радјарде, спољашња ми је Швалбе Нодди ниц. Кочнице су ми Авидове.
Vi ste baš pretjerali sa tim pričama. Na kraju ispade teže bicikl održavati nego auto.
Šta fali ovakvom biciklu za krstarenje? Još ima i korpu za pivo, kad treba ići do trgovine.
http://montearte.ru/wp-content/uploads/2012/07/Capriolo-zenski-bicikl.jpg