Има. Пошто њему самом очигледно никад није било стало да не буде банован, срљао је из вређања у вређање, иако су му последице биле унапред познате, можд аће му овог пута бити стало да не вређа никога када неко други (ко се заложио за њега) зависи од његовог понашања. То је. Крај дискусије. Шта сад, нисте задовољни? Могу опет да га банујем?
Ime i prezime - Imam
Rodjen - Jesam
Mesto rodjenja - Madrid, Italy
SKOLA
- 10 razreda osnovne
- 5 razreda srednje
- 8 sekudni razmisljanja o odlasku na fakultet
POSAO
- radim kao fitnes trener (metodom "ukro sam ti kola sad id peske")
SEKSUALNI ZIVOT
Broj jebacina - 0
Broj vidjenih sisa - 5, mada sam vidjo i bradavice koe se vide kroz odelo
Broj vidjenih picki - 0,5 (vido sam jednu u polumraku)
Broj rucnih radova - 25 (vecinom sam radio milje, baba stajl)
Broj duvackih radova - 0, ali razmisljam da napravim frulu
Tip devojke za seks - ona koja hoce seks sa mnom
DRKACKI ZIVOT
Broj vidjenih sisa - 85381 (ne nie neka imala jednu sisu, vec 3)
Broj vidjenih picki - oko 50438
Rekord za jedan dan - 8 puta
POROCI
Cigare - jok
Alkohol - pijem samo kad ima ili kad nema pa kupim
Droga - nemam para
Kocka - je bacena
HOBIJI
- poklanjam deci lizalice pa im otimam
- pomazem babama da predju ulicu tako sto im otmem torbu pa one onda moraju da me ganjaju
- prdim u drustvu pa okrivljujem druge
- smrdim u drustvu
- nekupanje
Vrline - su za picke
Mane - cesto sam trezan, cito sam knjige, posten
ZELJE
- voleo bih da upoznam lepu,pametnu,zgodnu,veoma obrazovanu,lepo vaspitanu,ambicioznu i naravno duhovitu devojku koja ce da mi popusi kurac
- da nikad vise ne vidim golu Mariju Serifovic
- da ozenim Evu Ras
ZANIMLJIVOSSTI O MENI
- mnogo sam nezanimljiv
POTPUNO NEBITNE INFORMACIJE O MENI
- imam kurcinu od 5 cm ali ne jebem
- ne znam da vozim avion
- muvam na sahranama i ostalim veselim dogadjajima
- sisam se kod frizera
- nisam nikad isao zdrav u bolnicu
- slep sam dok spavam
VAZNA NAPOMENA
OVA SLIKA JE RADJENA U FOTOSOPU 29 SATI TAKO DA NEMOJTE MISLITI DA SAM JA BAS OVAKO JEBENO NEVEROVATNO SEKSI
e ja bih da odbanujete Caru, i primicu svaku kaznu, pa i taj trajni ban...
Bolesnik sto ne zna sta je privatnost? Koji se ponasa kao da je u srednjoj skoli i tracari i olajava koga stigne? Ma daj. Ima dovoljno maramunja na njegovom mestu.
jebote to je trebalo da bude ironicno pitanje, koje je trebalo da upotpuni Djimijevu izjavu da smo picke i da niko nece da rizikuje za covjeka.... nisam stvarno pitao ko je....
Sad će da se javi neki dupeuvlakač modova da kaže kako je dobio zaslužan ban. Al džabe mu kad taj neće nikad moderisati, nego će ceo život da bude čistač čmara.
Сем за мир у свету залажем се и за бан Пан Пезоса. Брате сморио си. И то најопасније. Искрен да будем, последњи пут сам таквог смарача срео тамо негде у вртићу. Ем имаш н неуспелих тролова. Ем свуда трпаш нос. Ем постајеш иритантан. Ајд' искулирај.
jebote to je trebalo da bude ironicno pitanje, koje je trebalo da upotpuni Djimijevu izjavu da smo picke i da niko nece da rizikuje za covjeka.... nisam stvarno pitao ko je....
ем за мир у свету залажем се и за бан Пан Пезоса. Брате сморио си. И то најопасније. Искрен да будем, последњи пут сам таквог смарача срео тамо негде у вртићу. Ем имаш н неуспелих тролова. Ем свуда трпаш нос. Ем постајеш иритантан. Ајд' искулирај.
kaže lik koji se od samog početka nasilno uvlačio u čmar svakog il moderatora ili nekog jačeg autora. Lik koga su sa podsmehom gledali većina kako se batrga iz sve snage da se uvuče nekome. Iskren da budem, boli me kurac dal sam te smorio, iskren da budem, ja ne pamtim kad sam se nasmejao na bilo šta što si ti na ovom sajtu rekao. A ako neko trpa nos svuda to je stefan kostić, a posle njega definitivno bez premca u tome si ti patuljko.
i ne znam zašto si se ti osetio prozvan u ovome što sam rekao? u stvari znam zašto...idi uvlači se i dalje likovima koje boli kurac za tebe i nemoj da smaraš i daviš jer ti se apsolutno ne obraćam, prema tome nema potrebe da se osvrćeš na moje smaračke komentare i neuspele trolove
EDIT:
И да. 10 пута ми је Скочимиш дражи него Сељак. Јебига Скочко, ниси требао да се заложиш.
Dečkonja jednostavno ima potrebu da izjavljuje ljubav svakom ko je imalo kul...
mislim da ga bas bole kurac za sajt i kontam da bi se vratio i oma napravio neko sranje...
a meni nesto dokurcilo, mlogo se tu septicka jama preljeva....a nemam karakter sam da se izlogujem i ostanem miran..
A?
Има. Пошто њему самом очигледно никад није било стало да не буде банован, срљао је из вређања у вређање, иако су му последице биле унапред познате, можд аће му овог пута бити стало да не вређа никога када неко други (ко се заложио за њега) зависи од његовог понашања. То је. Крај дискусије. Шта сад, нисте задовољни? Могу опет да га банујем?
Svijetu se ne može ugoditi.
ko je taj seljak? lolo
Evo ko
Rodjen - Jesam
Mesto rodjenja - Madrid, Italy
SKOLA
- 10 razreda osnovne
- 5 razreda srednje
- 8 sekudni razmisljanja o odlasku na fakultet
POSAO
- radim kao fitnes trener (metodom "ukro sam ti kola sad id peske")
SEKSUALNI ZIVOT
Broj jebacina - 0
Broj vidjenih sisa - 5, mada sam vidjo i bradavice koe se vide kroz odelo
Broj vidjenih picki - 0,5 (vido sam jednu u polumraku)
Broj rucnih radova - 25 (vecinom sam radio milje, baba stajl)
Broj duvackih radova - 0, ali razmisljam da napravim frulu
Tip devojke za seks - ona koja hoce seks sa mnom
DRKACKI ZIVOT
Broj vidjenih sisa - 85381 (ne nie neka imala jednu sisu, vec 3)
Broj vidjenih picki - oko 50438
Rekord za jedan dan - 8 puta
POROCI
Cigare - jok
Alkohol - pijem samo kad ima ili kad nema pa kupim
Droga - nemam para
Kocka - je bacena
HOBIJI
- poklanjam deci lizalice pa im otimam
- pomazem babama da predju ulicu tako sto im otmem torbu pa one onda moraju da me ganjaju
- prdim u drustvu pa okrivljujem druge
- smrdim u drustvu
- nekupanje
Vrline - su za picke
Mane - cesto sam trezan, cito sam knjige, posten
ZELJE
- voleo bih da upoznam lepu,pametnu,zgodnu,veoma obrazovanu,lepo vaspitanu,ambicioznu i naravno duhovitu devojku koja ce da mi popusi kurac
- da nikad vise ne vidim golu Mariju Serifovic
- da ozenim Evu Ras
ZANIMLJIVOSSTI O MENI
- mnogo sam nezanimljiv
POTPUNO NEBITNE INFORMACIJE O MENI
- imam kurcinu od 5 cm ali ne jebem
- ne znam da vozim avion
- muvam na sahranama i ostalim veselim dogadjajima
- sisam se kod frizera
- nisam nikad isao zdrav u bolnicu
- slep sam dok spavam
VAZNA NAPOMENA
OVA SLIKA JE RADJENA U FOTOSOPU 29 SATI TAKO DA NEMOJTE MISLITI DA SAM JA BAS OVAKO JEBENO NEVEROVATNO SEKSI
A Đimi je li vrešanje ako nekom kazes da je idiot ili glup a taj ga ne prijavi, mislim meni puca kurac ako mi neko kaze da sam glup idiot ili slicno.
mislim da ga bas bole kurac za sajt i kontam da bi se vratio i oma napravio neko sranje...
a meni nesto dokurcilo, mlogo se tu septicka jama preljeva....a nemam karakter sam da se izlogujem i ostanem miran..
A?
потписујем и ово у потпуности, као и онај едит на претходни пост.
едит: само, кад би се то десило, хоћу да ми неко (по могућству џими, френки, блек, ил' мулуца) напише неки јебачки разлог бана. ништа више. ллоло
Bolesnik sto ne zna sta je privatnost? Koji se ponasa kao da je u srednjoj skoli i tracari i olajava koga stigne? Ma daj. Ima dovoljno maramunja na njegovom mestu.
sedplas
ko je taj seljak? lolo
Evo ko
Наравно.
Е, да. Заборавих. Зајебите сад да покушавате да себе трампите за друге бановане чланове, ово је једнократно и важи само за Сељака и Скочимиша.
пу!
а да сам болестан, бановао би ме, је л' да? дакле опет дискриминација здравих, ллоололол
Pufnice, svi smo mi Cara, pomalo ili povise...mojne se femkamo....
Сем за мир у свету залажем се и за бан Пан Пезоса. Брате сморио си. И то најопасније. Искрен да будем, последњи пут сам таквог смарача срео тамо негде у вртићу. Ем имаш н неуспелих тролова. Ем свуда трпаш нос. Ем постајеш иритантан. Ајд' искулирај.
e kurac, bas sam mislio da se zalozim za ovog covjeka! mnogo nam nedostaje!
Дежа ву
И да. 10 пута ми је Скочимиш дражи него Сељак. Јебига Скочко, ниси требао да се заложиш.
А и Сељака заболе курац за сајт. Тако да ће направити срање опет.
Jebiga, ljucki je, ako ništa drugo.
kaže lik koji se od samog početka nasilno uvlačio u čmar svakog il moderatora ili nekog jačeg autora. Lik koga su sa podsmehom gledali većina kako se batrga iz sve snage da se uvuče nekome. Iskren da budem, boli me kurac dal sam te smorio, iskren da budem, ja ne pamtim kad sam se nasmejao na bilo šta što si ti na ovom sajtu rekao. A ako neko trpa nos svuda to je stefan kostić, a posle njega definitivno bez premca u tome si ti patuljko.
i ne znam zašto si se ti osetio prozvan u ovome što sam rekao? u stvari znam zašto...idi uvlači se i dalje likovima koje boli kurac za tebe i nemoj da smaraš i daviš jer ti se apsolutno ne obraćam, prema tome nema potrebe da se osvrćeš na moje smaračke komentare i neuspele trolove
EDIT:
Dečkonja jednostavno ima potrebu da izjavljuje ljubav svakom ko je imalo kul...
+1
Ти си испао човек у овој ситуацији.
Још да видимо и оног другог.
и ааса сам ипсачп човек!