Diskriminacija zdravih

1. Мури је хтео да каже да је и он испао човек.

2. HAHAHAHAHAHAHHAHAAHHA
    koliko sam ja puta razmišljala o ovome, pa sam se onda osjećala loše što o tome mislim :))

3. Ta trampa ban za odban je do te mere pateticna da necu da serem veceras, samo da moje govno ne bi trpelo patetike ovog sivog sveta. Izdrzacu do sutra zarad visih ciljeva.

Javio, ti mi nisi iz te price, pa kapiram da se zajebavas...ili te smorio sajt zaista. Sto ne mogu reci za ove druge.

Pozdravljam odban plemenitog Seljaka. Treba imati veru u inteligenciju coveka ciji je humor originalan.

Sa druge strane, oduvek su mi isle na kurac ove pobune protiv odbana, zalaganja za ban...Sta je problem? Obitavanje nekoga na sajtu ce vam unistiti zabavu u dokolici? Jebacete manje od ovog mizernog sto vec jebete? Osecate neku bol u grudima kada se pojavi odredjeni profil koji ima moc da proizvodi sklop slova koji ne razumete, ili ne tolerisete? Opustite se. Bacite neki osmeh. Ne smarajte sa zezatorisanjem.

Seljace, dobrodosao nazad.

4. kaže lik koji se od samog početka nasilno uvlačio u čmar svakog il moderatora ili nekog jačeg autora. Lik koga su sa podsmehom gledali većina kako se batrga iz sve snage da se uvuče nekome. Iskren da budem, boli me kurac dal sam te smorio, iskren da budem, ja ne pamtim kad sam se nasmejao na bilo šta što si ti na ovom sajtu rekao. A ako neko trpa nos svuda to je stefan kostić, a posle njega definitivno bez premca u tome si ti patuljko.
    i ne znam zašto si se ti osetio prozvan u ovome što sam rekao? u stvari znam zašto...idi uvlači se i dalje likovima koje boli kurac za tebe i nemoj da smaraš i daviš jer ti se apsolutno ne obraćam, prema tome nema potrebe da se osvrćeš na moje smaračke komentare i neuspele trolove

Рече лик који ми је у претходној расправи рекао да ме зна од како сам дошао на сајт а регистровао се годину дана после мене.
    И сва срећа што се ти ниси насмејао, да јеси, забринуо бих се свега ми. Нисам се осетио прозван, него ми се најискреније кења од таквих људи и таквих постова. А што се тиче твојих смарашких коментара, наравно да морам да се осврћем на њих кад си непрекидно активан и удавиш сваку тему. Што се увлачења тиче, установили смо да ме за то нападају људи који имају пик на Џимија, а остали модови су им до јаја. А као што је већ познато и ја сам се гањао са појединим модовима, можда и мало конкретније него ти и остали млатиоци празне сламе.
    Али пази, не видим сврху да одговарам на твоје наредне постове, сматрам разговор са тобом трошењем времена.

5. Al ko može imati pik na dzimija, bez zezanja nije da se uvlačim(mada sam naučio ponešto sa one pekijeve teme lolo).
    Evo recite mi iskreno koju bi sad temu pratili da đimi nije pokreno priču o tramljenju bana i koga biste pljuvali kad dzimi ne bi bio mod.Dosadno bi vam bilo pa bi tražili da ga umoduju.
    Nazovite me slobodno dupeuvlakačem zabole me ja da mi puca kurac šta neko sa neta misli o meni bio bi u ludari.

6. Evo recite mi iskreno koju bi sad temu pratili da đimi nije pokreno priču o tramljenju bana i koga biste pljuvali kad dzimi ne bi bio mod.Dosadno bi vam bilo pa bi tražili da ga umoduju.

Кога ће те тражити у граду дечко?

7. kako me nerviraju ove intrige vase, mrzi me da ih citam a opet bih voleo da sam u toku, al me ipak mrzi.

8. Nata4Mika

Мури је хтео да каже да је и он испао човек.

Ахахаха, прави брак, подржава свог човека кад је јанпи. х))

9. kako me nerviraju ove intrige vase, mrzi me da ih citam a opet bih voleo da sam u toku, al me ipak mrzi.

Како знаш да су интриге, ако ниси прочитао? А, дечко? А? А? А?

10. jel vidis ti kolka guzva mojDavide

11. Naravno Dušane. :) sajt je postao teška smorčina. Došli klinci željni isterivanja neke virtuelne pravde. Mada koliko god se ja prepucavao sa Džerikom i Aurorom, jebote, makar je interesantnija rasprava. Ovo sve ljudi kojima je glavni argument "uvlačiš se", a u kurac više. A i nije mi jasna potpuno pomama za Seljakom, ok je lik, ali originalnost se izgubila negde posle dvestotog "imam kurčinu od 5 santima, ali zato ne jebem".

12. Рече лик који ми је у претходној расправи рекао да ме зна од како сам дошао на сајт а регистровао се годину дана после мене.

Imo sam profil pre ovog, tj. nekoliko njih i pre tvog registrovanja. A nemoj da te podsećam kolko si se samo guzio oko onih okupljanja ne bi li te svi prihvatili. Ko se seća one teme sa slikama sa okupljanja jasno mu je sve. Svakom loncu poklopac, mali nabeđeni klinac koji hoće da ga svi prihvate, mica mala slatka.

И сва срећа што се ти ниси насмејао, да јеси, забринуо бих се свега ми.

Ovo je tako kul spuštanje. Inače imaš stvarno uzvišeni smisao za humor koji ne shvataju mnogi.

установили смо да ме за то нападају људи који имају пик на Џимија

A zašto si to povezao sa tim? šta si ti, džimijeva kučka pa napadaju na tebe onda zato što ne smeju na njega? Zašto recimo nisi ustanovio da te i drugi napadaju da se uvlačiš baš zbog toga što su i oni primetili da se stvarno uvlačiš?

А као што је већ познато и ја сам се гањао са појединим модовима, можда и мало конкретније него ти и остали млатиоци празне сламе.

vidim da imaš taj neki trip da smatraš da je tvoje bitistvovanje na sajtu jako zapaženo, pa je opštepoznato kako si ti imao ganjanja sa nekim modovima...vauuu....al ja kolko se sećam nisam imao ganjanje ni sa jednim modom, niti autorom uopšteno, osim što me buxnetina ponekad načepi i to mislim bez ikakvog razloga, tako da ne vidim razlog zbog čega bi mene svrstavao u tu grupu autora koji su imali konkretnije ganjanje sa nekim od modova.

CITATАли пази, не видим сврху да одговарам на твоје наредне постове, сматрам разговор са тобом трошењем времена.PASTE

klasično kučkasto ponašanje, ''ja sam vredniji i bolji od tebe, neću da obraćam pažnju na tebe, ne dodiruje me tvoje mišljenje. A odgovorićeš prvom prilikom kad te načepim.
    Šlihtara si, jebiga, to ti je karakterna osobina.

13. Како знаш да су интриге, ако ниси прочитао? А, дечко? А? А? А?

Bacio sam pogled. I intrige su klasicne, one spletke najgore. Vecito.
    A zanima me ko je u pravu.

14. Ахахаха, прави брак, подржава свог човека кад је јанпи. х))

И чекам га код куће и преводим му реченице, док се он опија. :D

15. A zašto si to povezao sa tim? šta si ti, džimijeva kučka
    pa napadaju na tebe onda zato što ne smeju na
    njega? Zašto recimo nisi ustanovio da te i drugi
    napadaju da se uvlačiš baš zbog toga što su i oni
    primetili da se stvarno uvlačiš?

Dečko, jedino sam se raspravljao oko uvlačenja sa tobom, Aurorom i Džerikom, pazi sa ovo dvoje jer sam pohvalio Džimija i Mrmuna kao modove, sa tobom kad smo komentarisali kožne jakne, ne znam kako si tada došao do uvlačenja i ne zanima me. A od drugačijih rasprava, sa Surovim više puta i ne sećam se sa kim još. Kao što vidiš ti si tu najslabija karika.
    Boli me kurac šta misliš, ali ovako debilan post nisam mogao da ne prokomentarišem.

16. CITATАли пази, не видим сврху да одговарам на твоје наредне постове, сматрам разговор са тобом трошењем времена.PASTE

FAIL!

17. CITATАхахаха, прави брак, подржава свог човека кад је јанпи. х))
    И чекам га код куће и преводим му реченице, док се он опија. :DPASTE

tebe treba metnuti u SI sistem

18. Imo sam profil pre ovog, tj. nekoliko njih i pre tvog
    registrovanja. A nemoj da te podsećam kolko si se
    samo guzio oko onih okupljanja ne bi li te svi
    prihvatili. Ko se seća one teme sa slikama sa
    okupljanja jasno mu je sve. Svakom loncu poklopac,
    mali nabeđeni klinac koji hoće da ga svi prihvate,
    mica mala slatka.

Slika sa Džimbom, ili Urošem? Mingom možda ili Fejsom, Pajkom? Ili ipak ono drugo okupljanje, sa Smarkom i Gambijem i opet Fejsom? Ajd razmisli još jednom. A ne volim da se slikam. To što ti vidiš ono što hoćeš da vidiš nije moj problem.

19. ја сам азза

Greška Murinjo, ja sam Azza.

20. ovde je do jaja, za razliku od drugih sajtova gde se vode rasprave, to sto su svi potkrepljeni svojim stvaralastvom pa su vise spremni da ulaze i brane to svoje ja. mnogo ega postoji samim tim sto si tu. ako me razumete.

koji zakljucak iskido sam.