Sad proctiah na tarzaniji ovaj komentar pa reko da ga podjelim sa vama, zar stvarno se neko moze uvrijedit preko neta mislim ŠKK
Prepucavanje na netu je zdravo, korisno i vise nego neophodno za mentalno zdravlje nacije:svadjas se sa osobama koje ne poznajes, do kojih ti nije ni malo stalo i bas te briga da li ces neku od njih naljutiti ili uvrediti, to je naravno uzajamno, ti ne vodis racuna o njihovim osecanjima, one o tvojim i tako se oslobadja dnevna doza nagomilanog stresa a nema povredjenih. Ukratko, na netu ti je dozvoljeno sve ono sto u zivotu nije pa tako, umesto da profesorki biologije kazes u lice ono sto mislis i time rizikujes izbacivanje iz skole ili sa fakulteta, ti lepo odes na neki forum i tamo napises da je Angela Merkel krava, izduvas se kao covek i posle si opet spreman da svima ljubazno klimas glavom. Ima jedna epizoda Saut parka u kojoj Kartmen izmisli da ima neku bolest usled koje ne moze da kontrolise reci, diskusije na netu mu dodju nesto slicno tome i zato nam ih nemojte zabranjivati.
jedna od najjacih, mada je se naravno ni sam ne
pridrzavam.
Ne svađam se jer sam se nešto nedajbožeuvredio ili iznervirao, "svađam" se zbog svađe, to jest da ubijem dosadu. A i kad razmislim, ne bi valjalo čak ni Pezos da dobije ban, ne bih imao s kim da se svađam, novajlije ili brzo popiju bananu, ili stave tužan smajli.
Nešto ne bi reko da se ne svađaš zato što se ne uvrediš al ajd.
Mrsdoglover, taj je od pred kraj 2010, ima još jedan stariji 3-4 meseca od tog al ne znam kako ide tačno, ne mogu da ga nađem jer ima neke tačke i znakove u imenu, a ne mogu da se setim.
Ostalih nema, izmišljeni su da bi post dobio na snazi.
Doći će Seljak i napisati: "BOLI ME KURAC I ZA VAS I ZA OVAJ SAJT, NAPASITE MI SE MUDA RASCVJETALIH, MAMU VAM JEBEM!" i onda će se izlogovati i neće više nikada aktivirati nalog a mene će Džimara banovati trajno.
Nisam pratio ove ostale postove, ali ispemovaste u poslednjih 10-ak postova čoveku temu načisto! Ali najgore od svega je što se ja donekle slažem sa ovom Seljakovom zajebancijom, ali samo ako gejeve uračunam u bolesnike, pošto imaju poremećaj hormona, a bogami i mentalnog zdrava u mnogim slučajevima.
au brate imaš li ti život, čega se ti sećaš jebote? kakav crni trolovski profil, koristio ga 3 nedeljno da ižvrljam bilo šta kad mi dune i kad mi dosadno
Prvi post je originalan. I dobar, tema je kvalitetna. Greota što je ispemovasmo. :D
ali joj je sve jedno prošao rok trajanja. Ajd' sad, da pričamo o tome jesu li pederi bolesnici ili ne. Čisto zato što su je tema za dukatlije i antidukatlije dosta sklonjena u stranu. :D
ЈА СЕ УВЛАЧИМ!!
Sad proctiah na tarzaniji ovaj komentar pa reko da ga podjelim sa vama, zar stvarno se neko moze uvrijedit preko neta mislim ŠKK
jel se vratio ovaj junak? oće li mu dojaviti ko da je vaskrsao?
Sad kad se vrati seljak veseljak ima svima da se najebe keve što ste mu spemovali temu, pukne ban seljaku, ban skočimišu i ćao će.
Meni krivo samo zbog Skočka.
Jebiga, bar smo malo promućkali učmalost :D
Svadjate se ko zene...
Mozda kenjam, ali verujem da je Skocimisa sajt u velikoj meri smorio pa bi ga boleo kurac za ban, isto kao dosta drugih clanova.
arguin on the internet is like special olympics
even if you win, you`re still retarded.
jedna od najjacih, mada je se naravno ni sam ne pridrzavam.
Punjač, još mi nisi rekao čiji si dupli.
Кад сазнамо чији је Пуњач дупли идем да му лајкујем оригинални налог. Пуњач јебе!
pridrzavam.
Ne svađam se jer sam se nešto nedajbožeuvredio ili iznervirao, "svađam" se zbog svađe, to jest da ubijem dosadu. A i kad razmislim, ne bi valjalo čak ni Pezos da dobije ban, ne bih imao s kim da se svađam, novajlije ili brzo popiju bananu, ili stave tužan smajli.
Pezose, daj da vidim te stare naloge.
Nešto ne bi reko da se ne svađaš zato što se ne uvrediš al ajd.
Mrsdoglover, taj je od pred kraj 2010, ima još jedan stariji 3-4 meseca od tog al ne znam kako ide tačno, ne mogu da ga nađem jer ima neke tačke i znakove u imenu, a ne mogu da se setim.
Ostalih nema, izmišljeni su da bi post dobio na snazi.
Znate šta će se desiti?
Doći će Seljak i napisati: "BOLI ME KURAC I ZA VAS I ZA OVAJ SAJT, NAPASITE MI SE MUDA RASCVJETALIH, MAMU VAM JEBEM!" i onda će se izlogovati i neće više nikada aktivirati nalog a mene će Džimara banovati trajno.
Al' će to biti pišanije! :D
ma klasika. i ja se raspravljam redovno. pogotovu volim s onim zadrtima tipa muri i dzimi, dobro dodje za dosadu
Ciji sam dupli,misterija ostaje...
Nisam pratio ove ostale postove, ali ispemovaste u poslednjih 10-ak postova čoveku temu načisto! Ali najgore od svega je što se ja donekle slažem sa ovom Seljakovom zajebancijom, ali samo ako gejeve uračunam u bolesnike, pošto imaju poremećaj hormona, a bogami i mentalnog zdrava u mnogim slučajevima.
Mrsdoglover beše onaj što su navodno koristili ćerka i ćale? Trolovski profil?
au brate imaš li ti život, čega se ti sećaš jebote? kakav crni trolovski profil, koristio ga 3 nedeljno da ižvrljam bilo šta kad mi dune i kad mi dosadno
Prvi post je originalan. I dobar, tema je kvalitetna. Greota što je ispemovasmo. :D
ali joj je sve jedno prošao rok trajanja. Ajd' sad, da pričamo o tome jesu li pederi bolesnici ili ne. Čisto zato što su je tema za dukatlije i antidukatlije dosta sklonjena u stranu. :D