Diskriminacija zdravih

1. Zašto recimo nisi ustanovio da te i drugi
    napadaju da se uvlačiš baš zbog toga što su i oni
    primetili da se stvarno uvlačiš?

Ko me napada, genije? Daj kaži koji su to autori.

2. ЛООООООООЛ, КАКАВ ЛОЛ ОД РАСПРАВЕ, аззо, исто сам помислила у моменту кад је то написао!
    петар пан кул лик

3. Skočko, jeste fail. A u pičku materinu.

4. Aj dečić ne pravi se naivan kad i sam znaš kolko si se trpao svima i uvlačio i šta sve ne na početku, ne razumem to kad neko nije iskren prema sebi. Aj da sam jedini koji je primetio ove stvari pa da kažeš da sam lud, al nisam jedini veruj mi.
    I ne razumem šta se nastavljaš sad samnom kad si pre 5 minuta rekao da ne nameravaš dalje da mi odgovaraš na smaračke postove. De ti je karakter dečko?

5. Greška Murinjo, ja sam Azza.

Хахахахаххахаха!!

6. Reme, obriši post, optužiće te lik da mi se uvlačiš uzvičnik
    hahahaha

7. To Skočko!
    Daj imena Pezose. Da vidimo koji su to ljudi.

8. sam ja reko da ste svi isti?

sam reko?

isti ste bre...

a ja nisam isti!!!!!!!!!!!!!!!!

9. Nebitno da li si tvrdoglav ili nisi, na svetu postoje eventualno tri osobe koje mogu svojim mišljenjem da promene tvoje.To je gotovo nikad ortak, još manje poznanik, a apsolutno nikako virtuelni komentator na nekom sajtu. Ti ćeš israti šta imaš, on će israti šta on ima i to je to.

Mrzelo me da se ulogujem, al' ajde.
    sta kenjate o uvlacenju i raspravljanju? O jebote.
    Po meni je u zadnje vreme sajt postao teski smor, k'o neki rendom forum bez poente. Odabrane definicije i posteri su plitki, tacno se vidi da su birani da zadovolje masu. Koliko god da su spemovali, Seljak i Cara su bar sprecavali forum da se pretvori u ovo sto je sad.
    I zasto se odmah neko posvadja cim se pomenje lizanje bulje spemerima ili modovima?
    K'o da je bitno da li se neko uvlacio nekome. Pa nece vam niko odavde doci na slavu. Uzdravlje.

10. Jesi isti Javio, ne seri. :)
    ni ti ne mož' da se izloguješ k'o čovek i da ne gubiš vreme ovde, iako je evidentno da je sajt postao golo govno.

11. evo da vidis da mogu!

12. Rosoneri, naslovna je svakim danom sve gora i gora. Retke su kvalitetne definicije na njoj.

13. ahahahha

od diskriminacije zdravih do remea i uvlačenja preko seljaka i sporadičnih upadica.
    Ova tema JEBE!

14. I zasto se odmah neko posvadja cim se pomenje lizanje bulje spemerima ili modovima?

Al ja gotivim i samhaina i dzimija šta sam ja onda koj kurac imateli neki stručni termin

15. Dvostruki agent Dušane. Uvlačiš se i jednom i drugom. :D

16. :smeje se raspravi i kuka sto se automatski ne otvaraju postovi nego mora na refresh:

17. kuka sto se automatski ne otvaraju postovi nego mora na refresh:

Делимо муку. :Д

18. boktejebo, ove je nadjebalo naslovnu iz 2009...

19. Zanima me sta vi mislite o tome sto diskriminisu nas zdrave. Evo vam nekoliko primera iz licnog iskustva.

Neke kompanije su prisiljene da zaposle invalide a mene su odma odjebali kad sam se prijavio za poso direktora svetske banke.

Neki mali retardirani oce da upozna ronalda i to mu se odma ispuni a svima puca kurac kad ja ocu da upoznam tayler cole i da e oprcam

Nekom bolesnom treba 200 iljada evra za operaciju i u akciji prikupljanja para za operaciju svi daju pare a kad ja napravim akciju u kojoj razim des iljada evra kako bi otiso na havaje i jebo tamo i bio nekoliko dana drogiran i pijan nece cak ni keva da prilozi.

Zasto je bre tako, pa nisam ja kriv sto sam rodjen zdrav

Zamolio bih da ne skrnavite ovu volsebnu temu i bacate u zaborav ovaj vanvremenski spis svojim patetisanjima. Bilo bi zivo da ova tema prezivi.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.