Ideje za definicije - bez linkovanja napisane definicije - pravila u 1. postu

1. Pobrisano. :)
    Nastavite da predlažete pojmove.

2. Ок је ово.Лулаби оће ли бити оног конкурса за тематске дефке у скорије време?

3. Oće, samo dok se nakanimo. :)
    Sljedeći vikend sigurno ne, osim ako ga neće neko drugi osim mene voditi. Mog'o bi četvrtak možda, ili poslije vikenda.

4. Disjunkcija?

Parabola.

5. Balada iz predgrađa.

6. http://vukajlija.com/definicije/novo?phrase=Dosije
    Ja već nedelju dana numem da napišem defku, pa eto ko ima inspiracije, od mene još jedna nedefinisana reč.

7. Evo malo, za one kojima ponestaje ideja:

Superliga/Superligaš
    Medicinski otpad
    Ejlijen

Pratiću ;)

8. Otkako ste ukinuli linkovanje, uništili ste ovu temu ;(

9. Pa jebiga, napraviš defku i ništa, niko je ni ne vidi. Verovatno zato :)

10. Ево вам ова: Једе к'о стамбена комисија. Ја сам се упишао јуче кад сам чуо израз :) Урраде, хвала за Радагаста ;)

11. Мени ок имам солидан проек оцена,не могу се пожалим,људи ипак гледају...

12. Ja pratim, recimo, ok je i bez linkova.

13. Kad već neće niko...Iako će proći ko kurac.... 20.000 milja pod morem

14. Evo nekoliko fudbalskih, ali ih možete i drugačije upotrebiti :)

pogrešan pas
    biciklica
    evropska scena

15. Samo jedan pokušaj? Ne sviđaju vam se teme? Evo nešto slengično i aktuelno. Ja nisam dovoljno maštovit da definišem :)

Saunobus

16. Izgleda da je želja ubivena kad nema reklamacije.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.