Ideje za definicije - bez linkovanja napisane definicije - pravila u 1. postu

1. I to što kažeš lololo. Evo dok sam napisao nisam željan pluseva, dođe minus jedan.

2. Ххаха истеко ктитор,морам да уплатим сутра....Имам -2 дефке :) Видимо е сутра...Сад ми је остало само да оцењујем.

3. I meni pre 2 dana. A ne živim u Srbiji ne znam kako da uplatim. Trebao nekom liku sa pripejdom ali ne mogu naći na trafikama nigde. Moraću još skontati kako.

4. Па припејд је кад доплаћујеш кредит...

5. Pa znam, ja njemu trebao pripejd a on meni da ktitora, kontaš ?

Plaćanje iz inostranstva
    Za sada nije moguće uplatiti Ktitor nalog iz inostranstva, mada se radi na tome. U međuvremenu, ukoliko znate nekog iz Srbije sa pripejdom, možete mu uplatiti kredit u iznosu mesečnog Ktitor naloga a on vam zauzvrat aktivirati nalog.

6. Па уплатиш мени кредит а ја само пошаљем поруку са твоји ид и они теби уплате
    Ал тролујемо овде...

7. Aj ček, imaš PVT.
    Zato sam i poslao lolo

8. probajte ove teme, meni su zgodne, a ne ide mi trenutno inspiracija:

- Završio bi višu školu
    - Pristao sam biću sve što hoće
    - Kosovska
    - Gori vatra
    - Zbog tebe bi tucao kamen
    - Pismo gej ljubavnika

9. -Промена расположења

10. Ljudi, obustavite sa idejama, previše ih ima, na 26. strani ih ima đuture, odatle počnite.

11. Ја морам дат' идеју, па ко оће...

Рефундација

12. Evo nešto što može biti zanimljivo:

sponzorski pul
    provući se
    spektakularno zakucavanje

Sutra ću prečešljati unazad, da vidim ima li šta lepo i za mene :)

13. Ал' дајете идеје, не знам шта значи пола речи, а камоли да их дефинишем.

14. pa i fora je da ne znas nista al da od toga napravis do jaja definiciju.

ae ovo, cuo sam u nekoj pesmi.

BAS REFLEKSIS STEREO

15. Ovdje kačite samo IDEJE za definicije, a ne i definicije.
    Postovi sa defkama će sada biti obrisani.
    Hvala na razumijevanju. :)

16. Добро, фина одлука Лоло само додај то у први пост и среди у наслову, нестаће у свем овом срању. А такође би могла да прочистиш тему да остану само предлози :)

ЕДИТ: Побрисао сам све моје постове у којима сам линковао дефиниције написане на задате идеје

17. Ako je neko rad da definiše sleng iako zna da će poenski loše proći ovde ima pojmova.

18. Ovdje kačite samo IDEJE za definicije, a ne i definicije.
    Postovi sa defkama će sada biti obrisani.

Apsolutno podržavam ovaj potez. Ideje su dobra stvar, ali linkovanje definicija na zadatu temu je samoreklamerstvo, čak i kad je defka šit.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.