jebem te u oko - jesi ti normalan, koji ti je kurac? o čemu si razmljišljao?
drkanje preko veb kamere srednja metaloglodačka - bedna mašinska škola koju upisuju propaliteti. neka bude slikovito, tipa ima toliko malo riba da se svršotina sliva sa plafona
Mirne duše - način na koji se odlučimo na neku radnju, ili posledica nečeg već urađenog.
Šalvare - Ovo bi bilo lepo odraditi kao veliku definiciju, uz istorijat ovog odevnog predmeta, ali i uz poseban osvrt na devedesete, naravno. I podrazumeva se, uz obilje šabanskog-dizel slenga.
Алекс Андрос
Агилни, ја сам одрадио већ слично нешто, мушке хулахопке, да не линкујем овде :)
Šalvare su šalvare, a jagode su jagode. Neka je ista stvar, mora postojati definicija za šalvare u svakom slučaju.
EDIT: Nije ista stvar u pitanju :)
cornelije
E jel ovo finćukasto označava nešto fensi ili šta. . . nisam baš najbolje razumeo.
Ne, nije fensi, nego nešto što bi fensi likovi, gejevi i korporativne devojčice rekle kada vide nešto što im se ne dopada, ali da to ne zvuči grubo. Za njih je sve oduševljenje (kao gore navedeni izrazi), pa kada kažu da je nešto finćukasto, to znači da i nije ništa posebno, ali može da prođe. Raspisah se, mogao sam i da definišem :)
Može neko u prvi post da ubaci napomenu i uputstvo kako se postavlju ideje, da treba da se linkuju i oni koji definiše ne sme da menja slova niti reč ako hoće da mu vidimo i ocenimo defku.
Oduvati-slično kao oprati, pobediti nekoga, nadjebati ga u nečemu ( -Oduvali smo ih juče na basketu). Nemoj samo da prekopirate ovo što sam napisao nego lepo razradite temu. :)
ni za očešati se o - nešto gadno, odvratno
uzmi pet - napravi tajm aut, pauziraj
daždevnjak - neko plagodljiv, baš kao i ovaj gušter vodozemac. može i na tlu i u vodi da bleju
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Agilni svi su definisani.
Nedefinisani predlozi sa prethodne strane (pardon, ima ih šest):
Spermodaktil
Zamisli život u ritmu muzike za kres
Priča se priča da Rusi dolaze
Smorio se kao statista u Lostu
Ko te mlati po leđima
Kobas ko strela
Ovo nisu moje ideje. Svoje ću ponuditi kad procenim da je vreme :)
jebem te u oko - jesi ti normalan, koji ti je kurac? o čemu si razmljišljao?
drkanje preko veb kamere
srednja metaloglodačka - bedna mašinska škola koju upisuju propaliteti. neka bude slikovito, tipa ima toliko malo riba da se svršotina sliva sa plafona
:)
izvinite što juče nisam, evo danas ću još tri
Ok, evo tri nove teme i od mene, ali hajde da vidimo malo ozbiljniji pristup ovaj put:
Finćukasto - nešto fino, sredina, nit smrdi, nit miriše, ali neuvredljivo. Bilo bi lepo da se ovo odradi u "flafičastom gej sleng" fazonu, kao Baršunasto, Ljubičanstveno, Supiš, ili Super-duper.
Mirne duše - način na koji se odlučimo na neku radnju, ili posledica nečeg već urađenog.
Šalvare - Ovo bi bilo lepo odraditi kao veliku definiciju, uz istorijat ovog odevnog predmeta, ali i uz poseban osvrt na devedesete, naravno. I podrazumeva se, uz obilje šabanskog-dizel slenga.
Cepajte.
Агилни, ја сам одрадио већ слично нешто, мушке хулахопке, да не линкујем овде :)
Šalvare su šalvare, a jagode su jagode. Neka je ista stvar, mora postojati definicija za šalvare u svakom slučaju.
EDIT: Nije ista stvar u pitanju :)
E jel ovo finćukasto označava nešto fensi ili šta. . . nisam baš najbolje razumeo.
Ne, nije fensi, nego nešto što bi fensi likovi, gejevi i korporativne devojčice rekle kada vide nešto što im se ne dopada, ali da to ne zvuči grubo. Za njih je sve oduševljenje (kao gore navedeni izrazi), pa kada kažu da je nešto finćukasto, to znači da i nije ništa posebno, ali može da prođe. Raspisah se, mogao sam i da definišem :)
Ok ok, ja već završi, ali mislim da sam zbrzao, inače Hvala u svakom slučaju.
* pre sat vremena
Ево га баршунасто.
Ma divno. I pored svih dogovora, i editovanog prvog posta, i promijenjenog naslova, neki su i dalje pametni.
Dva dana za vas, neće vam biti previše.
Može neko u prvi post da ubaci napomenu i uputstvo kako se postavlju ideje, da treba da se linkuju i oni koji definiše ne sme da menja slova niti reč ako hoće da mu vidimo i ocenimo defku.
Ja sam kopirao to iz prvog posta ovde, međutim izgleda da oni nisu ni obratili pažnju.
Sad vidim da nisam očistila temu od onih naših dogovora... Ali tim više - nova "pravila" su bila još uočljivija... Saću to da pobrišem.
Zašto ovde niko ne piše o sex-u?!?!
Tika tike tačke, nema više pičke
Branka Šovrlić
Ludi letnji kres
Ex tempore - Odmah. Smesta. Na latinskom inače. "Pokori se sužnju" stil.
Oduvati-slično kao oprati, pobediti nekoga, nadjebati ga u nečemu ( -Oduvali smo ih juče na basketu). Nemoj samo da prekopirate ovo što sam napisao nego lepo razradite temu. :)
ni za očešati se o - nešto gadno, odvratno
uzmi pet - napravi tajm aut, pauziraj
daždevnjak - neko plagodljiv, baš kao i ovaj gušter vodozemac. može i na tlu i u vodi da bleju
Gde nestade "Finćukasto"? Definisaću ga ja, ako nikome ne paše :)
Evo novih tema:
Zivkati
Na dugme
Iskači!
Испити - Ствар која се дели на оне које даш и оне за које требаш да даш.
Само то лепо упакујте, ја нумем, а и немам квоту...
Definiši :)
Nije imala ni 30 glasova, nema potrebe da tako loše ocenjene defke ostavljam :)
Opet ti s tim lololo. Pusti da sakuplja pluseve, imas ktitora, mozes brises kad oces.
Izbrisao sam ja, pusti ti mene lol
Jebem radoznale i bacam na gomilu
Ajde Bezobrezan lolo