Naoružanje (tenkovi, avioni, puške, itd.)

  1. Pa tebi pistolj ne treba da ga vodis na izbor za mis nego da busi rupe
    i ruska tetka je ruzna u pm ali sto ona probusi nema ko da zakrpi

  2. Možda je pederana, al košta Boga oca i ne može svako da ga kupi. Plus precizan u pičku materinu.

    I TT je precizan ako znaš da ga koristiš :D

  3. tetka je mama, ako me razumeš

  4. Zavisi kako i zavisi kome :D

  5. Ma gde nije, ima slika gde neki klinac puca iz nje, znači ne trza mnogo, plus imaš pun kurac razne municije za nju. Na primer kad komšija upali bušilicu u 5 ujutru a ti mu razvališ sve zidove sa ovim lolo

  6. lolo, trebali su i reso za kafu da nakace na pistolj.

  7. Pricao mi rodjak da je njegov komandant u vojsci ili koji kurac vec bio na Kosovu snajperista. Roko je iz crne strele. I cekali on i jos par likova Siptara da mu pukne film i da izadje iz bunkera. I kad je ovaj popizdeo i vise nije mogao da izdrzi unutra, izadje. Ovaj komandant ga rokne crnom strelom i otkine mu pola tela. Puska JEBE!!!

  8. Zna li neko koliko tih pušaka ima u svom naoružanju Vojska Srbije i slažem se s tim da je nešto najjače izašlo iz Zastave. Nego, zanima me, planira li se obnavljanje i modernizacija vazduhoplovnih snaga, pošto su još prošle godine neki konkurs raspisali povodom kupovine novih aviona četvrte generacije, MiG 29 M, Suhoj 30 F16, F18, Gripen, Rafal, Jurofajter itd. Ima li naznaka o kupovini pošto su braća Kroati već naručili 12 Jurofajtera, po meni najjači avion posle F 22 Raptor-a.

  9. To je samo nova prilika da se neke pare operu. Koji ce nama kurac avioni?

  10. Biće lololo

    Ja koliko znam malo su budžili ove 29-ke, mada nešto se ne zanimam za avijaciju.

  11. Koji ce nama kurac avioni?

    Koji će kurac Hrvatima? Okruženimo smo NATO zemljama, a furamo neku vojnu neutralnost, trebali bismo biti naoružani ko Izrael. A bili smo među prvih 15 zemalja u svetu koji su imale avijaciju 20 i 30 godina XX veka.

    malo su budžili ove 29-ke

    Jesu, 2009, čini mi se. Imamo četiri borbena aviona, četvrte generacije, jebote, od toga tri jednoseda i jedan dvosed. Smešno, imamo i bruku MiG 21 ali one ne služe kurcu, i ističe im rok 2012. Svi se naoružavaju sem nas, mirotvoraca.