Naoružanje (tenkovi, avioni, puške, itd.)

  1. A Džimi mož da kupuje samostrel.

    Па, оно, Реме, није као да сам се распитивао 'Може неко да ми прода самострел испод тезге? Има ли неко? Плаћам у кешу.'' :) Него сам лепо питао каква је процедура за добијање дозволе за то. Ако добијеш дозволу, све легално. А овај неки цар продаје хаубицу. Колико се ја разумем у оружје, то не сме ни пандур да поседује.

    Има да нам навуку неку беду на сајт кад-тад, видим ја.

  2. Haubica je do jaja, najjači suzavac, koliko li je samo ljudi ostalo uplakano zbog nje. Inače zajebavam se ja malo. Što se tiče samostrela kapiram da je do jaja. A realno verovatno se relativno lako vadi dozvola. Ne verujem da je procedura zajebanija nego za pištolj.

  3. Ма, треба да будеш члан ловачког удружења. А то је мени смор, јер мрзим убијање животиња ради забаве...

  4. A ti ih pojedi nakon što ih uloviš, šta da ti kažem. Ili se učlani u neki streljački klub, kapiram da možeš i tako da dobiješ dozvolu. :) za potrebe treninga. :)

  5. Ма, мени заправо треба за црне дане, ако нападну зомбији... :)

  6. Pravila ponašanja na podforumu

    Џими
    Ово је форум само за конструктивне расправе.

    Забрањене су доскочице типа Тадић-барбика, Шешељ-дебело крме, Чеда-Прашак, Веља-Сељак, као и било какво вређање између чланова, а нарочито троловање. Казна је бан, и то од најмање два дана.Листа забрана није коначна, те може бити проширена по потреби.

    gde tu piše zabranjeno ugpvaranje kupoprodaje oružja?

  7. Da ne budemo posle odgovorni za ilegalnu rasprodaju oružja koje običan civil ne sme da poseduje ?

  8. ko će tebe da smara za to?

  9. gde tu piše zabranjeno ugpvaranje kupoprodaje oružja?

    Дечко, мојне да се правиш наиван. Зна се шта је илегално, шта није илегално. Уговарање купопродаје оружја за које цивил не може да набави дозволу је подједнако нелегално и у стварном животу, као и на сајту попут Вукајлије. Не знам који део ти ту није јасан. Админ овог сајта је већ имао проблема због илегалних активности и извођења бесних глиста од стране појединих чланова.

  10. OK, izvinjavam se za potencijalne probleme

  11. Poklanjam 2 polovna pištolja na vodu. Mali kalibar, pršće pola metra, do metar. Konfiskovano od švedskih maloljetnika na godišnjem odmoru. Patriote, javite se na PVT.

  12. Ово би волео да поседујем... Гладијус римских војника и гладијатора.
    http://civilianmilitaryintelligencegroup.com/wp-content/uploads/2010/07/gladius.jpg

  13. da, realno epic puška mafije i kraja drugog sv rata...a kasnije i koreje i vijetnama

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.