Izbegavanje vojne obaveze:kukavičluk koji praktikuju pičkice ili nešto drugo

1. Ukoliko bi nas napao neki random protivnik,aj da kažemo na primer Albanci,naravno da bih išao da branim zemlju,drugu nemam.

Jа бих вешто избегао одлазак у борбу и пустио да се побију све паљевине из обе војске, а ако неким случајем неко од паљевина преживи, не би било лоше да Амери баце атомску бомбу на преостале.

Е, онда бисмо могли да живимо у миру и пријатељству са Албанцима, као два нормална народа лишена паљевина.

2. A šta bi radio ako bi ti, etoštaznam, imaginarni neprijatelji pokucali na vrata u 3 ujutro?
    Ufatli te nespremnog. Kako bi izbegao?

3. Dzimi hahahah raspolozih me tvoj odgovor hahah

4. vojska i rat i oruzije su najgore tvorevine ljudskog roda i svi koji su to hoce da izbjegnu su pametni ljudi

5. Dobar bi Kal of djuti mogao da se napravi o nama i Albancima.

6. A šta bi radio ako bi ti, etoštaznam, imaginarni neprijatelji pokucali na vrata u 3 ujutro?
    Ufatli te nespremnog. Kako bi izbegao?

Суреална ситуација. Малтене немогућа у данашње време. Нисмо у деветнаестом веку.

7. Dobar bi Kal of djuti mogao da se napravi o nama i Albancima.

Ako bi ga Ameri pravili glavni lik bi bio redov Kijamet Redžepi, borac u zakonitom narodno-oslobodilačkom pokretu i tajni agent CIA-e. :)

Samo budala pozdravlja rat, pametan ga se grozi.

8. Samo budala pozdravlja rat, pametan ga se grozi

Upravo to...a ovi sto pozdravljaju su vecinom lozane koje i ne shvataju koliko je to zajebano

9. Суреална ситуација. Малтене немогућа у данашње време. Нисмо у деветнаестом веку.

pa mi smo ga onda devedesetih vodili ko da smo u devetnestom s oružjem iz dvadesetog.
    Kako čoveče upadne ti lik i ako nisi naš onda si njihov i odvede te. Šta je tebi tu surealno?
    Znaaaći- realno sasvim.

10. pa mi smo ga onda devedesetih vodili ko da smo u devetnestom s oružjem iz dvadesetog.
    Kako čoveče upadne ti lik i ako nisi naš onda si njihov i odvede te. Šta je tebi tu surealno?
    Znaaaći- realno sasvim.

Упадне ми лик и пољуби ме у буљу. Одробиј'о би' га.
    Уосталом, ја сам пре пар месеци почео интензивно да се припремам за напад зомбија, а рат је мачји кашаљ у односу на напад зомбија, тако да...

Што се тиче деведесетих, било је паметних људи који су ухватили маглу пре деведесетих, видели да будале хоће да се потепају и отишли.

11. Jesi ti, bre, normalan?! Znaš li šta pričaš?! Ti nisi svestan da Šiptari, Bugari, Mađari, Hrvati, Rumuni i ostali iz okruženja zveckaju oružjem na granici i samo čekaju da upadnu i sve nas pokolju ko piliće 'ranjene koncentratom! Osvesti se, dečko!

12. Jesi ti, bre, normalan?! Znaš li šta pričaš?! Ti nisi svestan da Šiptari, Bugari, Mađari, Hrvati, Rumuni i ostali iz okruženja zveckaju oružjem na granici i samo čekaju da upadnu i sve nas pokolju ko piliće 'ranjene koncentratom! Osvesti se, dečko!

Jeste sarkazam ali nije daleko od istine. Bez Rumuna, naravno.

13. au kakav je ovo sajt...kolko ima vas dezertera i izdajnika pa to je strašno...

ima li neki ČOVEK ovde, neko da je odslužio vojsku, bio u ratu, učinio nešto za svoju zemlju koja mu je toliko dala?

14. е ко је од вас икад видео шиптара?

15. Sebe ne smatram za paljevinu te vrste,ali da smo bežali svaki put kada nas je neko napao kroz istoriju,ne bismo nikad ni imali zemlju ni narod.Ne mislim samo na nas,već i na ostale narode.Mada šta se mi ovde ubeđujemo kada će svako ostati pri svojim stavovima.

16. е ко је од вас икад видео шиптара?

pa jesi jeo ti nekad sladoled?

17. Jeste sarkazam ali nije daleko od istine. Bez Rumuna, naravno.

hahahahaha hahahahahah
    ajoj.
    da l' stvarno veruješ u to što kažeš? :D

18. hahahahaha hahahahahah
    ajoj.
    da l' stvarno veruješ u to što kažeš? :D

Dobro, treba paziti i na Rumune.

19. Што се тиче деведесетих, било је паметних људи који су ухватили маглу пре деведесетих, видели да будале хоће да се потепају и отишли.

U pravu si. Neki smo bili i glupi.

učinio nešto za svoju zemlju koja mu je toliko dala?

hahahah kralju, sve mi je dala...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.