Izbegavanje vojne obaveze:kukavičluk koji praktikuju pičkice ili nešto drugo

1. е ко је од вас икад видео шиптара?

Е, нисам видео, ал' сам га чуо. У мојој селендри доле живи један једини Шиптар и држи пекару. Једне ноћи смо пролазили поред у ситне сате, док је правио онај први јутарњи леба и чули га како пљује као манијак унутра. Тад нам је било јасно што је тај леба тако укусан, од шиптарске шлајмаре нема ништа боље.

А тек Горанци у онај сладолед. Њам.

2. Јао, била је скоро нека тема Јовичићева, са сличном оваквом дискусијом. Не знам ко беше је предлагао чишћење Шиптара, тако неку генијалну идеју. Није то кантер страјк...

3. е ко је од вас икад видео шиптара?

Kad sam 1999 bio na moru,bili su tu neki siptari koji su isto dosli na letovanje...iako smo se ja i moje drustvo u to vreme mnogo lozili na nasu vojsku i sve te stvari,dobro smo se slagali sa njima

4. reci im bre Šejn..

Fejz ja sam video šiptara...

što ne naučite nešto iz tih američkih filmova kojima se drogirate?..tamo svaka druga scena zastava, patriotizam, radiš ovo za svoju zemlju....ej bre, njima nije ispod časti da idu u Libiju čak zarad interesa svoje zemlje a vama teško da služite vojsku...

i u Vijetnam bili....

5. Јао, била је скоро нека тема Јовичићева, са сличном оваквом дискусијом. Не знам ко беше је предлагао чишћење Шиптара, тако неку генијалну идеју. Није то кантер страјк...

Sad i nije, ali 99 smo mogli da ih pocistimo za dva dana bukvalno.

6. i u Vijetnam bili....

I u Avganistan i Irak...
    Nema đe nisu, to je bre zemlja, to je država.

7. Sad i nije, ali 99 smo mogli da ih pocistimo za dva dana bukvalno.

Наравно. Онда би УН Нас почистио за дан, буквално.

8. reci Aurora...sve zbog patriotizma i interesa zemlje..njihove zemlje..a ovima teško da iscimaju dupeta 12 meseci..da postanu ljudi....

9. što ne naučite nešto iz tih američkih filmova kojima se drogirate?..

Klasicna predrasuda...evo ja mrzim amere i voleo bi da ih sjebe cunami i ostale prirode katastrofe i obrise sa lica zemlje...to nema veze jedno s drugim...mozes biti i protiv odlaska u vojsku i protiv amera,ako nisi znao...sta vise njima ti ratovi i odgovaraju

10. Наравно. Онда би УН Нас почистио за дан, буквално.

Pa da. Ali svejedno, sjebali su nas Ameri nesto kasnije. I ne pricam da smo trebali vec da smo mogli. Razlika.

Klasicna predrasuda...evo ja mrzim amere i voleo bi da ih sjebe cunami i ostale prirode katastrofe i obrise sa lica zemlje...to nema veze jedno s drugim...

Zasto bi ovo neko zeleo? Kakve veze to ima sa vojskom?

11. pa ovaj sto kaze da mi koji smo protiv ratova se drogiramo americkom propagandom

12. @Lindros Pa bismo kao komšije Hrvati slavili neki dan domobrana :D hahaha
    Sad ozbiljno,protiv sam takvih etničkih čišćenja,ali to su radile sve zemlje u Evropi kroz istoriju,jbg svet je kao što rekoh pre,daleko od idealnog sa humanističke tačke gledišta.Samo naši su odabrali pogrešno doba za takve operacije,doba propagandnih ratova,gde si ako ti se neko namerači najeb'o k'o žuti,još ako si i pravio neka sranja kao mi,onda si tek doslovno obrao bostan.

13. reci Aurora...sve zbog patriotizma i interesa zemlje..njihove zemlje..a ovima teško da iscimaju dupeta 12 meseci..da postanu ljudi....

brate ko bi tolko odsustvovo s Vuke, šo si najivan? Ma ni dana, kaki 12 meseci...

14. duvacc, lepo ti reko Lindros....

to što ti mrziš amere ne znači da oni nisu pojam demokratije i patriotizma....i moramo na njih da se ugledamo, kad već nećemo na ruse...

ili na Vilijama Volasa..šta je on trebao da radi?..da sedi kući i da bude pacifista?..jok bre, skupio vojsku i u rat...

Freedom....

15. Teska tema,necu vise u njoj da ucestvujem...i neka neko promeni naslov,mnogo mi ide na kurac.

16. Aurora, ima bre internet i u vojske....niko ti ne brani..imaš slobodne aktivnosti...pa visi....

a kad bi samo otišli, jako bi im se dopalo..sve muškarci...za dukatlije ubilo se....zato ameri vole vojsku....

17. Sad i nije, ali 99 smo mogli da ih pocistimo za dva dana bukvalno.

Што их нисте ''почистили''? И који сте то ви? :))

18. Pa možda i bude, moj bicebice, ako opet budu dobijali stanove za dž. a posle utekli jer ne vode takve ratove, dobre plate, letovanja... Ko zna...

19. Уосталом, ја сам пре пар месеци почео интензивно да се припремам за напад зомбија, а рат је мачји кашаљ у односу на напад зомбија, тако да...

Samo staviš pokretnu traku na vrata, i kad dođu, stanu na to, i samo u krug :)

20. Што их нисте ''почистили''? И који сте то ви? :))

Pa mi Srbi. I vec sam napisao gore da sa nisam pricao o ISPRAVNOSTi vec o ODNOSU snaga na terenu i jacini vojske u to vreme.

Pretpostavljam da odgovor na prvo pitanje i sam znas, ne verujem da si rodjen nakon 99e.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.