Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ок, верујем да нису научили ништа, али ти си рекао да особи просечне интелигенције треба минут да научи да пуца. Уосталом, онај ко је хтео да научи испаљивао је преко 6 метака, веруј ми. Онај кога боли курац можда ниједан метак није испалио.
Gvozdene, otkud ti iluzija da se profesionalni vojnici po necemu razlikuju od prosecnih Srba? Prosek je svuda pao, prosecan Srbin (u Srbiji) je po svemu jadniji od prosecnog Srbina od pre 20 godina.
Ма бре, војно смо други по снази у региону. Мислим да је бугарска само испред нас, али ми треба да купимо 24 МИГ-а сада, тако да ћемо бити и испред њих. Сутра кад би заратило са хрватима(без мешања НАТО-а), прегазили бисмо их за 7 дана.
Realno.
albanija prednjaci prema podacima iz 1991 ima dve podmornice od toga jedna je u voznom stanju
albanija prednjaci prema podacima iz 1991 ima dve podmornice od toga jedna je u voznom stanju
A druga je potonula kada ju je posada palila na gurku. :)
dobro je ovo i slažem se
dobro je što postoji profesionalna vojska pa ko voli il mu trebaju pare nek ide...
Ja cu dobrovoljno ici u vojsku ne znam tacno kako ide procedura al deda bio Komandant JNA i to jako dobar,hocu ispostujem coveka.
Хаха. Како му на тај начин одајеш пошту?
Eto,to je to. Hajde da pravimo hihotave šale na račun Šiptara. Hehehe,razvijen k'o albanski turizam,hihihi.
Albanija ima jedno 300 000 gadnih,besnih,siromašnih muslidža koje bi tankovali na naše granice ako bi bilo rata i od kojih biste bežali kao ušureni.
Гвоздене Албанију бисмо сравнили са земљом за 2 дана:) Мислим да немају ниједан авион, а ни ПВО. Не знам тенкове да ли имају.
Мада, имају бројност, ал џаба им то.
Brate,Hugo,sravnili bi mi kurac.
Na primeru Vukovara se dobro vidi kako teško ide kada imaš jačeg,tehnički superiornijeg ali potpuno nezainteresovanog rivala i 2000 ustaša koje brane gajbe sa pokradenim oružjem doturanim iz kasarni.
Ko bi sravnjivao tačno za recimo 5 godina? Ja,ti,Burzum i Gambi, rambo četvorka sa vukajlije? :D
Вуковар је специфичан, да не дрвим сад. А контам да није пичкински, што би се вуцарао неко време по војсци кад ионако рата бити неће. Ја сам се шокирао кад сам вид'о да је у С. Кореји војни рок и даље 7 година. Бедак.
Lolo
Хаха. Како му на тај начин одајеш пошту?
Na taj nacin sto zna da mu unuk nije picka koja ne ide u vojsku.
Ако стварно мислиш да треба имати муда да би служио војску, да је велика муда потребно доказивати тиме, и да би тиме њему одао пошту, онда...
Albanija ima jedno 300 000 gadnih,besnih,siromašnih muslidža koje bi tankovali na naše granice ako bi bilo rata i od kojih biste bežali kao ušureni.
Na stranu to sto se sprdam ali to ne znaci da nisam odsluzio svoju turu dole posteno i casno, znam bolje granicu sa Albanijom nego svoj atar.
Пази Вуковар је специфичан, али наша војска је деведесетих могла ладно да дође до Загреба и да га сравни. Мислим да су чак и били дошли надомак, па им је јављено да се повлаче.
Pa eto, reci onda,ti koji imaš iskustva sa tim, koliko bi moglo da bude zajebana sledeća konfliktna situacija sa njima?
Možda sam ja u krivu, ja nemam iskustva,klinac sam relativno.
Ako nema mesanja ostalih, znaci samo Srbija vs Albanija, odneli bismo ih ladno. Nemaju nikakve tehnike. a mi imamo i avione, helikoptere, tenkove itd.