Heksball liga Vukajlije 1-1

1. e jebi ga, kasno sam provalio u cemu je bio problem...
    sad ponovo mogu da igram hax!

2. Dio imas danas i sutra rok za odigravanje.
    pogledajte prvi post na temi, sve vam tamo pise

3. znate sta bi bila fora? da prvo okacite snimak a ne pricate rezultat, bilo bi zanimljivije za gledanje :D

4. poruka za Anchora i Kselu, ne, ne igraju se produzeci jebem vas informisane.... u nokaut fazi se igraju, u grupama ima nerjeseno.

5. Znamo Sedplase, tek sad smo videli. :D

6. Друго коло сутра, чекамо да заврше ови вечерас?

7. janpi
    znate sta bi bila fora? da prvo okacite snimak a ne pricate rezultat, bilo bi zanimljivije za gledanje :D

Nah smara da gledam, igramo ceveras srbendo?

8. Pozivam To-a da odigramo u skorije vreme, ja mogu do 20:00...posle idem u grad, jebiga, nisam toliki nolajfer...

9. To igra u njegovoj sobi na haxu ..sada

10. Brate, imaš onu foru za ubrzavanje snimka.

11. evo sam. jorle mi sad rece. ja totalno zaboravio. sa kim igram?

12. Samo da kazem da je sistem posle grupa na eliminaciju u jednom mecu, bezveze, bolje 2, i moze se odma odigrati, tj ako bude jedan mec, onda neka bude neutralan host.

13. ajde dio usrah se... u stvari ja odo da kenjam, ti dodji i cekaj ako oces.. ako ne stignes dok se ne vratim, idem da jedem pa cemo posle onda..

14. Auuuuu, izgubih opako 7:0, nisam igrao, nisam nolajfer...loololololololol
    čestitke to :D

15. http://www.haxballtube.com/watch.php?v=0f892647
    hvala dio. glavu gore bice bolje. srecno u narednim mecevima.

16. Ma 'fala, nebitno mi je ovo...ja čekam kraj leta za 2v2...:D

17. Ееее Обилићи ел видите шта нам раде... ... сад Кузман и Коле а сутра Коле и ја , оће да нас раставе да нас заваде , али неће им успети!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.