Heksball liga Vukajlije 1-1

1. Него , после групне фазе парови четвртфинала су већ унапред предодређени укрштањем 1. и 2. из одређених група или ће бити накнадног извлачења?

2. Sama će tabela odraditi valjda.

3. Е Кузмили , јебига , биће боље други пут , а и боље овако да неко од нас испадне него да се кољемо у утакмицама ........ овог пута је коцка пала на тебе :)

4. to si tu? ja sam tu pa da se dog da igramo...

5. evo me janpi! izvini za juce, izgasise mi net, nisam platio racun jbga.. sada sam tu, pa ti kad oces mozemo da odigramo to..

6. sedplase javi seeeeee

7. ko treba da kreira?

ae ti ako imas dobar net

8. Позива се млађани То и Јорганџија да овере своје приватне поруке.

9. Jebem ti lebac, čim Srbenda ode, ja se ulogujem -.-

10. Е мићо ту сам сад

11. Нешто неће да уђе...

12. Zamolio sam Mikića da hostuje.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.