Heksball liga Vukajlije 1-1

1. ЈОРГАНЕ ОВЕРИ ПВТ

2. ok srbine nije problem

3. То, овери пвт брзо бре

4. pa odigrajte ponovo, ako vas ne mrzi, mada ja bih priznao i ovako. al nemoj da vam se ponavlja :) glupo je da dobijate kaznene zbog ovoga

5. Е ево га, нашао сам, није ми био у довнлоадс, него у сликама, сад ћу да окачим

6. Zezatore, ooo djesi, Zezatore?

7. Igramo li na kraju Kole?

8. Па ево ја сад нађох снимак, ти ако хоћеш због лага оног поново да играш, реци само

9. Dusane, stelexa nema a evo sad ce 12, i šta sad, igramo sutra, službeni...?

10. Sedplas je to a ne Stele lolo.

11. Ma igrajte sutra, nemojte službene, molim vas, kvarite atmosferu :D

12. Ma pomesa ga sa onim stelexD-om ...

13. aj pošalji mu pvt pa se dogovorite za sutra ne da mi se da pišem službeni isto važi i za zezatora i čaveza

14. Ja ovoga zovem danas od jutros, javio se pre par sati, tad ja nisam bio tu, a sad opet on nije.

15. Ladno svi iz b grupe nisu igrali.

16. ja se izvinjavam bukajliji jer smo se mi dogovorili da igramo od 8 do 9.... jebiga ja nisam dosao i ako oce nek bude sluzbeni za njega, msm po pravilu je zasluzio. isto tako ako oce da odigramo odigracemo sutra....

17. Neću digram Kole, opušteno

18. Ако је неко заинтересован да чува табеле досадашњих 2 на 2 Лига ево линкова за преузимање.
    прва сезона
    друга сезона

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.