Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Molim moderatore da obrišu temu
wut?
eexexe sxta je ow0 sa themom xexexeex xD LOL dqwdwq
lololo verovatno je lik napisao ceo clanak o ovome i video da postoji slicna tema ili slicno pa obrisao prvi post?xD
Joj sto sam ja sanjao pre neki dan lud san: Kao gledam neki film u kom glumi Stiven Sigal i sad kao on je pandur kome gine partner na pocetku i za novog partnera dobija nekog delfina koji moze da govori i drzi neki rekord u plivanju sa drugim delfinima. A citav film se odvija u svetu u kom ribe zive u zajednici sa ljudima i pricaju i ponasaju se isto kao i ljudi. Cak se secam i da je naslov bio nesto u stilu "Na liniji ispaljenog metka" ili tako nesto!
I probudio sam se taman kad je poceo film. Sranje. Bas sam zeleo da ga odgledam.
sto urbani,dobra tema...ja stalno kad zaspem sanjam cudne snove,nekako je atmosfera cudnija od bilo cega,sve je jebeno precudno,samo se ne secam skoro nicega uvek i to me smara...99 posto tih istripovanih snova sam pozaboravljao,a i ti iz kojih pamtim neje detalje su preistripovani i havarija...Otaku,dobio si ideju za film,posalji Dejvidu Lincu,on pravi takve filmove
sinoc sam sanjala da su se Gavrilovici preobratili u muslimane, i da je majka Gavrilovicka sva umotana ko bula.... bozeeeeee, sad se toga sjetih kad upalih tv a ono Gavrilovici, jos uvijek Srbi :))))
ja sam jednom Tadicu jevrejcini ukrao akusticnu gitaru i bezao po Srbiji. On me jurio sa policijom i specijalce je cak poslao. Ja presao Bugarsku granicu i tamo su me tek uhvatili, dalje se ne secam.