Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pozdrav dečaci i devojčice, bi li mi iko znao reći kako se pravi lepak od brašna? Kontam da treba nešto s vodom u mešati, ako kako, koliko čega i je l' to stvarno lepi? Treba mi za mozaik sa papirićima (kolaž, kako god), pa mi ne bi baš išlo u prilog da se razliva, stvara pogača na papiru i slično. I čula sam nešto kao da treba med ubaciti kako bi bilo čvršće, tj. od svakog dobih još po neki satojak, tako da sam skroz pogubljena. Pomoć? :)
nisam znao da je Putin u stvari, Putinova...
ne znam za taj štos sa brašnom
Pozdrav dečaci i devojčice
ahahahahahhaha :)
Link.
Ниси ти Путин, Путин би то знао да направи.
Zahvaljujem :)
Putin je promenio pol jer nije mogao da odoli čarima gos'n Medvedeva =)
Брате, једноставно само умути брашно и воду, не треба ти никакав мед, вјеруј ми... да буде онако житко..
а да купиш Охо?
Rođače, nemam ti ja pare za 15 oho lepkova. Kriza...
шта ће ти 15, лепиш фасаду куће? откуд знам колико лепак кошта...
uzmes kilu brasna i kilu lepila bacis kilu brasna i imas kilu lepka ;D
Ne baš kuće, samo svoje sobe i wc-a :)
,,uzmes kilu brasna i kilu lepila bacis kilu brasna i imas kilu lepka ;D'' =D