Koliko ih je bilo pre mene: Primitivni hir patrijarhalnih čobana ili stereotip?

1. Ili cekaonici hehe

2. Nemoj tako. Paninaro je drugi. Svojoj baki.

3. Ma ne osudjujem ja...neka radi kome kako i sta volja pricam za sebe.

4. mnogo gresis..kazes da ti je bitno a kao ne pitas za br..dobro mozda ne pitas odmah ali ako krene ozbiljnije onda sigurno pitas..ja da sam zensko i da provalim da je mom partneru ozbiljno bitan br a nije musliman onda bih zakljucio da je ili nesigurni jadnik ili patoloski ljubomoran..coveku koji je siguran u sebe nije bitan br. a i taj br nista ne znaci.ima devojaka koje hoce ozbiljnu vezu ali jednostavno nalecu na muskarce koji hoce samo sex a normalno prave se da hoce vezu

5. Sprdam se brate gde ne osudjujem hahahahaha debili

6. mnogo gresis..kazes da ti je bitno a kao ne pitas za br..dobro mozda ne pitas odmah ali ako krene ozbiljnije onda sigurno pitas..ja da sam zensko i da provalim da je mom partneru ozbiljno bitan br a nije musliman onda bih zakljucio da je ili nesigurni jadnik ili patoloski ljubomoran..coveku koji je siguran u sebe nije bitan br. a i taj br nista ne znaci.ima devojaka koje hoce ozbiljnu vezu ali jednostavno nalecu na muskarce koji hoce samo sex a normalno prave se da hoce vezu

Oces da kazes da bez pitanja ne znas da li je neko vec burgijao i cime? Napusti sahranu.

7. Oces da kazes da bez pitanja ne znas da li je neko vec burgijao i cime? Napusti sahranu.

pricamo o broju.bez pitanja ne mozes da znas taj br..nije valjda da se zanosis sa tim da nadjes neku koja nije izburgijana.jel treba da te podsetim koja je godina?

8. не ону коју нам срце иште лоло
    ;о)

Veoma tužno :'o(

9. Labokv, moraš da shvatiš da postoje tipovi koji ne lažu sebe. A opet i koji ne pitaju, već jednostavno neće da ulaze u nešto što će sutra da ih smara. Ne znam šta ti je tu čudno. Misliš da ti se keva jebala sa 10 ili 30 likova? Pitaj ćaleta jel mu je bitno i čekaj reakciju. Onda dođi i reci nam kako je bilo. Pa možemo da nastavimo razgovor na temu

10. Pa i tu mozes dati neku grubu procenu. Samo ja sam reko da mora biti nevina a to se svakako vidi.

11. Koliko god da ih je imala ni jedan ne moze biti bolji od mene adzadza

12. Pa i tu mozes dati neku grubu procenu. Samo ja sam reko da mora biti nevina a to se svakako vidi.

postoje ribe koje izgledaju cedno i nevino a ustvari su profi razbijacice.

13. Hahahaha odustajem brate. Pa neces joj na faci gledati dal je nevina idi brate napravi poster zivota ti.

14. Чуо сам да постоје рибе које изгледају ко Кристи Мак а у ствари су профи калуђерице, јел то истина?

15. е лабокв, ево користан чланак да се мало едукујеш преко нета ако ниси овако јбг

http://en.wikipedia.org/wiki/Hymen

16. Labkov, a zašto ako traže ozbiljnu vezu stupaju u seks sa 50 muškaraca? Svih 50 su profi lažovi ili su glupe same po sebi?

17. javio

Labkov, a zašto ako traže ozbiljnu vezu stupaju u seks sa 50 muškaraca? Svih 50 su profi lažovi ili su glupe same po sebi?

TU SAM TE CEKO..vidi se da si neiskusan, ne znas psihologiju zena itd.zasto stupaju u sex dakle..kao prvo ne stupaju odmah.malo ga stave na probu da vide da li je uporan i dal mu je stalo.probni period traje od 3 do 5 dana ako to muskarac prodje onda ona stupa u sex..druga stvar je da se ona nada da on nece da je samo iskoristi za sex.ovo ti ozbiljno kazem.ona pokusava da vidi dal mu je stalo i mozda se nada tome a muskarci su spremni da obecavaju i glume samo da bi dosli do cilja a kad dodju onda sve to pada u vodu..cuo si valjda da se devojke zale na to..a sta bi po tebi trebalo da rade-da ne daju picke nikom, pa onda znaju da ih niko nece ako ne daju picke..razmisli malo..

18. е лабокв, ево користан чланак да се мало едукујеш преко нета ако ниси овако јбг
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hymen

ti si video picku 2 puta u zivotu i sad mislis kako si iskusan

19. ahahaha labokv, dečače... ahahaha

20. kosmopolita, ti si cini mi se zensko..ja ovde jedini branim ugled vas zena a ti se tome smejes..mozda vise volis kad ti kazu da si drolja koja ne silazi sa kite..sto kazes da sam decak, jel to aludiras na to da sam neiskusan?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.