Navedite imena 64 rok benda iz bivše juge.

1. Grupa 220, Dah, Tako, Opus, Pop Mašina, S Vremena Na Vreme

Mislim da ove niste naveli, oprostite ako ponovih neku..

Edit: Proverih ponovo, i naveo je neko samo Pop Mašinu. Ostalih nije bilo :)

2. Prljavo kazalište
    Električni orgazam
    Riblja čorba
    Plavi orkestar
    Psiho modo pop
    Idoli
    Bajaga i instruktori
    Osvajači
    Divlje jagode
    Bijelo dugme
    Atomsko sklonište
    Azra
    Ekv
    Kerber
    Babe
    Block out
    Indexi
    Crvena Jabuka
    Haustor
    Hladno pivo
    Zabranjeno pušenje
    Aerodrom
    Leibach
    Poslednja igra leptira
    Garavi sokak
    Lovehunters
    Galija
    Pekinška patka
    Yu grupa
    Drugi način
    Leb i sol
    Ambasadori
    Parni valjak
    Partibrejkersi
    Smak
    Film
    Generacija 5
    Time
    Majke

To je 39 (uglavnom najslušanijih) stvarno se nmg sad sjetiti više, al ubaci i neke od ovih što su i danas aktivni, možda jesu alternativci al će popuniti listu. Za neke starije čak i vrsni poznavaoci nijesu čuli, tako da ne moraš da se brineš toliko o broju...

Izvinjavam se ako sam šta ponovio a sigurno jesam bar 90% mrzilo me da čitam :P

3. malopre ste spominjali kninske bendove a zaboravili mindjusare

4. Atlantida
    Zabranjeno pusenje
    Megawatt
    Pekinska patka
    Vibrator u rikverc

aaa mrzi me da kuckam :P

5. Џеп је Дип Парпл за Минђушаре. Колико ми иду на курац... оне њихове ратне "нумере" ми изазивају трансфер блама праћен проливом и повраћањем.

6. jebiga pa nabrajamo sve bendove

7. Океј, него сам ја из твог поста закључио да сматраш Минђушаре најбољим бендом Книна. Можда ти и ниси то имао на уму, али ја сам пожелео да искажем свој став по том питању :)

8. Aerodrom
    Bezvazdusni prostor
    Za jednu noc
    Requiem
    Fit
    I dal je moguce da niko ne napisa Bijelo Dugme?

9. Bijelo dugme je sviralo rok kad pola Vukajlije nije bilo ni rođeno, vidiš kako prođe moja Teška industrija, a stavio sam i spot :)))

10. E kad rece pre nego se rodili, moram pomenuti i Nove Fosile ( sad bi se moglo reci samo Fosili), imaju nesto, 'dole na plazi, su momci svirali rok', to je to.
    A sto se Dugmeta tice, ja volem bend, i jebe mi se za individualne (ne)uspehe raspalih clanova, cak imam i sve ploce (od keve) i ne dam ni za milion evra! Ajde, moze za 900 iljada..

11. Ja se i dandanas divim mudima koja su pokazali Bijelo Dugme svojevremeno da snime jedinu rok pesmu na albanskom jeziku (uopšte, ne samo kod nas) :)))

12. Океј, него сам ја из твог поста закључио да сматраш Минђушаре најбољим бендом Книна. Можда ти и ниси то имао на уму, али ја сам пожелео да искажем свој став по том питању :)

ma jok, nego mi bilo cudno sto se njih nisu setili kad su nabrajali krajisnike :) a tu su i The Alibor, takodje iz Knina, mada ne znam kad su osnovani

13. E ljudi , dajte neku sliku za let 3.Nijednu normalnu nesam uspeo da nađem.

14. Игра стаклених перли

15. Biloooo, još na samom početku :) zar ja ne bih njih rekao uz one bendove koje navedoh nešto iznad.. :p

16. Породична мануфактура црног хлеба!

17. Пола бендова које наводите не може да присмрди року, док чини ми се нико није навео једине и праве рокере:

ГОРДИ.

http://www.youtube.com/watch?v=PfH3Q0HElbo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.