Vaši rekordi

1. Treci,cetvrti,peti,sesti,sedmi,osmi,deveti osnovne i prvi gimnazije zavrsio sa prosekom 4.50.Sad u drugom gimnazije razmisljam da li da ostanem na 4.5 ili odem do 5.00.
    EDIT: Procitao svih 28 strana ove teme u cugu.

2. Polozio 2 ispita preko malverzacija i 1 regularno, oktobar 2 ......i dao uslov koje piiiiicke materine!!!!!!!!!!!!!!

3. Претрчао јуче скоро 10 километара, једино сам толико трчао на Фрушкој Гори на припремама, фак јеа !

4. Претрчао јуче скоро 10 километара

brate ja tolko ne mogu ni da spavam

5. Kinula 28 puta za redom!

6. ja 3 u koloni !

polomio isti zub 2 puta.

7. Од кад се школујем, а то је већ око 11-12 година, нисам имао ни један неоправдан час, и јако мало оправданих.
    Наместио 150 оригами бродића величине око 1цм. 100 комада се намести од једног А4 папира изрезаног на правоугаонике 2 х 2.8цм

8. У последње цирка две недеље одабрано ми пет дефиниција. Одприлике на сваке две стране била по једна моја.

КОРУПЦИЈА СЕ ИСПЛАТИ!

9. brate, za 11-12 godina ces zaliti sto nisi imao bar 100 neopravdanih. to su cari skolice!

exkurzija 3. godina. 10 njih je dobilo prolivcinu zbog mene.
    nasao u plafonu hotelskog kupatila Amstel ustekan, petnestak flasa starih bar 2 godine... to smo kasnije saznali, kiselkasto bilo al nas boleo kurac jer nam tad nisu dali da unosimo alkohol....posle nas je bolela bulja i stomak.

10. Свака ти дала! А мене нико неће да пробије.... http://icons.iconarchive.com/icons/icons-land/vista-style-emoticons/256/Cry-icon.png

11. ''izpimpovao'' 1673 puta ping pong lopticu LJOLJ

12. brate, za 11-12 godina ces zaliti sto nisi imao bar 100 neopravdanih. to su cari skolice!

Јеби га, и сад жалим, али сам и даље узоран. Кад већ рушим рекорд, нека буде комбо.

Уринирао више од 10 пута у року од око два сата.

13. Kenjao na ekskurziji 35 minuta, bez čitanja novina i konstantnim sranjem. Posle morali da vetrimo sobu.

14. DEČKO ZAŠTO SI KENJAO U SOBI ???????????

15. DEČKO ZAŠTO SI KENJAO U SOBI ???????????

+655

ЗАШТО ДЕЦХКО НА СРЕД СОБЕ БАЦАШ КЕЊ?

16. Kad smo već kod ekskurzije i alkohola, prošvercovao sam dovoljno alkohola da se napije ceo hotel. A i sam dobio gomilu alkohola pritom lololo.
    Pošto sam jedini primetio da je moguće doći do naših prozora ako se obiđe hotel, a ja sam bio u sobi na visokom prizemlju, i to sam i iskoristio. Slali smo pajvane da kupuju, oni su u kesama donosili do jedne klupice 'de je Buzga preuzimao te kese, išao okolo do mog prozora, gde sam mu ja spuštao produžne kablove, dizao do prozora, onda rasporedio u par torbi i tako lagano do sobe lika čiji je alkohol. Koja operacija ebote! A direktor lik upao jednom kod nas u sobu dok sam pakovao alkohol, meni puna ona putna torba limenki piva i vodke, a on kaže:
    "Par limenki Tuborga, jedna flaša vodke, mož' da prođe."
    I odšeta se car lagano.

17. koji trnsfer. ololololololol

18. Brate mi odemo u Grcku i okacimo na terasu zastavu i transparent ,,sledimo duh dvojih predaka" koji je mogla da vidi cela Paralija,da nije dosla smradina od direktora i skinuo oba...Ne znam zasto,ali je dripac tezak...

19. Pojeo roštiljsku kobasicu a onda israo govno duže od nje.

20. 70 i nešto dana za redom gledao Terminatora 2. U više navrata i po par puta dnevno.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.