Vaši rekordi

1. Preživeo Ciklonove komentare.

2. Odgledao svaku epizodu svakog reemitovanja Porodičnog blaga.

3. Isti komšija lomio dva puta istu ruku kod mene na sličan način i na istom mestu bio prelom. ololol Posle mu rekli doktori da je još jednom polomio ruku na tom mestu ostao bi bez ruke.

4. Издржо 3 дана без лијекова за плућа, зачепила ми се и почео скакати ко наркоман по кући док ми нису повезали кисеоник са плућима.

5. DEČKO ZAŠTO SI LOMIO KOMŠIJI RUKU ????????????

6. Bacila kamen od 5 kg sa ramena čitavih 10 m :D

7. Dren zashto mi to radish decho?!?!?! olol

8. I da, prokrijumčarila 3 unučeta vinjaka u brushalteru pored krvoločnog obezbeđenja i nisu me provalili, a dobro su me bogme opipali...

9. sto znaci da imaš velike sise!

otkrivas identitet polako...........

10. @ Здравко Дрен
    ups, ograničene sam inteligencije, izvini ako ti je neprijatno što sam se izlanula da imam velike sise... Opraštaš mi? :D

11. Pojeo 5 kg banana za 1h i zaradio 20 evrica

EDIT:4 dana nisam mogao na wc

12. Haha :D e da, skakali smo sa ambara na seno i preletela sa, seno i bolelo je... To jest najdalje sam skočila

13. DEČKO ZAŠTO NISI MOGAO DA SE POPNEŠ NA WC ?????

14. Upale mi 2 rolne tolet papira u wc šolju. Na sreću pa nisam tada brisao dupe. lol

15. пишао 90 секунди без престанка!
    подригнуо и прдно у исто време!

16. пишао 90 секунди без престанка!
    подригнуо и прдно у исто време!

Doziveo si kefaju boli te dojka

17. Kinuo i napravio balonče od sline. Koje nije htelo odma da pukne.

18. Сагледао Лорд оф д Рингс 2, толико пута да напамет знам читав текст. И једном кихнуо четири пута, што је својеврстан рекорд.

19. Ја гледао Симпсонс д муви 30ак пута.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.