Preživeo Ciklonove komentare.
Odgledao svaku epizodu svakog reemitovanja Porodičnog blaga.
Isti komšija lomio dva puta istu ruku kod mene na sličan način i na istom mestu bio prelom. ololol Posle mu rekli doktori da je još jednom polomio ruku na tom mestu ostao bi bez ruke.
Издржо 3 дана без лијекова за плућа, зачепила ми се и почео скакати ко наркоман по кући док ми нису повезали кисеоник са плућима.
DEČKO ZAŠTO SI LOMIO KOMŠIJI RUKU ????????????
Bacila kamen od 5 kg sa ramena čitavih 10 m :D
Dren zashto mi to radish decho?!?!?! olol
I da, prokrijumčarila 3 unučeta vinjaka u brushalteru pored krvoločnog obezbeđenja i nisu me provalili, a dobro su me bogme opipali...
sto znaci da imaš velike sise!
otkrivas identitet polako...........
@ Здравко Дрен ups, ograničene sam inteligencije, izvini ako ti je neprijatno što sam se izlanula da imam velike sise... Opraštaš mi? :D
SA ZADOVOLJSTVOM :)))
Pojeo 5 kg banana za 1h i zaradio 20 evrica
EDIT:4 dana nisam mogao na wc
Haha :D e da, skakali smo sa ambara na seno i preletela sa, seno i bolelo je... To jest najdalje sam skočila
DEČKO ZAŠTO NISI MOGAO DA SE POPNEŠ NA WC ?????
Upale mi 2 rolne tolet papira u wc šolju. Na sreću pa nisam tada brisao dupe. lol
пишао 90 секунди без престанка! подригнуо и прдно у исто време!
Doziveo si kefaju boli te dojka
Kinuo i napravio balonče od sline. Koje nije htelo odma da pukne.
Сагледао Лорд оф д Рингс 2, толико пута да напамет знам читав текст. И једном кихнуо четири пута, што је својеврстан рекорд.
Ја гледао Симпсонс д муви 30ак пута.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Preživeo Ciklonove komentare.
Odgledao svaku epizodu svakog reemitovanja Porodičnog blaga.
Isti komšija lomio dva puta istu ruku kod mene na sličan način i na istom mestu bio prelom. ololol Posle mu rekli doktori da je još jednom polomio ruku na tom mestu ostao bi bez ruke.
Издржо 3 дана без лијекова за плућа, зачепила ми се и почео скакати ко наркоман по кући док ми нису повезали кисеоник са плућима.
DEČKO ZAŠTO SI LOMIO KOMŠIJI RUKU ????????????
Bacila kamen od 5 kg sa ramena čitavih 10 m :D
Dren zashto mi to radish decho?!?!?! olol
I da, prokrijumčarila 3 unučeta vinjaka u brushalteru pored krvoločnog obezbeđenja i nisu me provalili, a dobro su me bogme opipali...
sto znaci da imaš velike sise!
otkrivas identitet polako...........
@ Здравко Дрен
ups, ograničene sam inteligencije, izvini ako ti je neprijatno što sam se izlanula da imam velike sise... Opraštaš mi? :D
SA ZADOVOLJSTVOM :)))
Pojeo 5 kg banana za 1h i zaradio 20 evrica
EDIT:4 dana nisam mogao na wc
Haha :D e da, skakali smo sa ambara na seno i preletela sa, seno i bolelo je... To jest najdalje sam skočila
DEČKO ZAŠTO NISI MOGAO DA SE POPNEŠ NA WC ?????
Upale mi 2 rolne tolet papira u wc šolju. Na sreću pa nisam tada brisao dupe. lol
пишао 90 секунди без престанка!
подригнуо и прдно у исто време!
подригнуо и прдно у исто време!
Doziveo si kefaju boli te dojka
Kinuo i napravio balonče od sline. Koje nije htelo odma da pukne.
Сагледао Лорд оф д Рингс 2, толико пута да напамет знам читав текст. И једном кихнуо четири пута, што је својеврстан рекорд.
Ја гледао Симпсонс д муви 30ак пута.