Vaši rekordi

1. Ја сам једном за 20ак секунди.лолол

Ja za sat vremena. To mi bilo treći put za redom.
    7 puta za 2 dana. Nije mi bilo dobro.
    Edit: Sat vremena sušiJo kosu. Hjo, hjo. To kad sam je prao prošlog miholjskog ljeta.

2. Što se tiče spavanja, rekord mi je 15 sati, ništa mnogo. Jednom sam 5 sati sedeo i razmišljao, to je za mene malo mnogo.

3. za 42 sekunde slobodnim stilom preplivao Drinu.

4. za 29 sekundi leđno preplivao Drinu.

5. Пфф, 29.
    Ја прешао преко Белице за секунду.

6. Препливао или прескочио???? лол

7. 7 red bullova na ekskurziji da bih ostao budan. Zaspao posle 35 minuta...

8. Препливао или прескочио???? лол

Па, оно, нисам баш пливао.
    Али поквасио сам се.

9. 2min 02sec 88stotih ----- najbolje vreme za koje sam složio Rubikovu kocku

0 ----- broj okretanja pedala na biciklu dok vozim stojeći bez ruku ( jednom probao, još imam ožiljke )

10. Jednom sam plakala 17 sati sa vrlo kratkim pauzama...
    Opametila sam se ubrzo.

11. Sa 17 godina vozio autobus sa 4 putnika, nekih 10-15 km na redovnoj međugradskoj liniji. U Krajini.

12. Za 16,90 sekundi pretrčao sam 150m.

13. Sa 13 i po godina me uhvatila murija za voznju bez dozvole,a otprilike 2 meseca pre toga sam naucio da vozim...Vozio sam Renoa 4...I dalje mi je taj auto u srcu... :D Nije to neki rekord...Ovo je rekord:Pre otprilike 3 meseca sam slajfovao skoro 30 metara po asfaltu sa Citroenom AX,onim malim ruznim,ima 1100 kubika,a nesto sitno kila...Jede asfalt! :D

14. E da,potukao se sa sestoricom,odvalili me od batina,ali sam ipak skupio muda da se pobijem...A i jedan je uz to isao na usivanje,stigao u bolnicu 5 min pre mene...Ja usnu iznutra,a on arkadu... :)

15. Стварно си шмекер, јебао бих се са тобом.

16. Bre ja ti kazem kako jeste,a ti kako hoces...Da sam hteo da nesto nasminkam ja bih rekao da sam pocepao tu sestoricu ko iz picke..Ali dobio sam batine i to sam napisao...

17. Pio sam čašicu rakije dva i po sata. Da jebe oca ako neko može sporije.

18. Moj deda! :D Veruj mi da ni meni nije jasno,covek sedi i gleda skupstinu,ja mu napunim,odem na basket (znam da je jedna ista jer sam flasu odneo na sprat gde on retko kad zalazi),vracam se,on gleda neku seriju i i dalje pijuckari! :D

19. Sunce ti jebem, to nije zdravo.

20. Dobro,ne verujem da je bas 2 i po sata,ali tu je negde... :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.