Prijava

Jel može neko da mi odgovori zašto mi je obrisan poster koji je ima odličan skor? Nije vređao nikog, stvarno be vidim razlog brisanja?

Обрисан ми је постер са садржајем : "Шта?! Стана са Живорадом,а јуче се воза са Митром на трактору,курва матора!" Може неко објашњење???
Као и данас постер "Чешкајући Мудоа" ???

Marš bre, posteri su bili govno pa su obrisani.
Predlažem moderatorima da zaključaju ovu temu, jer nema poente držati je otključanom.
Gazda je objasnio zašto je obrisao postere onomad.

i meni fale posteri stvarno nije uredu

Meni nisu teli da objave onaj na kom sam opisao kako lopatom doći do svoje srodne duše.

Takva objašnjenja i razloge ne daju, jer bi većina potrčala sa istim pitanjem a modovi baš i nemaju vremena da svima odgovaraju. Možda su bili nekvalitetni, pogotovo ovaj drugi. Sve zavisi koje si slike stavio. Mani je danas obrisan poster, a bez obzira na ukus tog moderatora, ja ću ga ponovo staviti jer po mojoj proceni je odličan poster i nije plagijat. A s obzirom koliko sam dugo na sajtu, odlično znam da bi mogao odlično proći.

Mani je danas obrisan poster, a bez obzira na ukus tog moderatora, ja ću ga ponovo staviti jer po mojoj proceni je odličan poster i nije plagijat. A s obzirom koliko sam dugo na sajtu, odlično znam da bi mogao odlično proći.

ja sam dobiJo ban zbog stavljanja istog opet ustvari bila definicija

Ovo nije tema za takva pitanja, nego Kaizenovo objašnjenje šta je uradio kad je ono nešto čačkao. Može se i zaključa komotno.