Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Суарез је био видно незадовољан јер није дао гол у прошлој иако је његов тим доминирао.... чини ми се да би више волео да је он дао један гол макар се утакмица завршила 1-0.
Mislim da ce Adam i pored Stivija izvoditi prekide. :) Inace, bice misterija na kojoj poziciji ce igrati Dzerard kad se oporavi. Verujem da ce dobiti neku slobodniju ulogu u veznom redu, receno u PES maniru, AMF/CMF.
Laki, pa kad čovjek pravi onakvu pometnju i višak u odbrani i igra dobro, a uz to je i meni kapiten u fantaziju, mora da se ljuti. Ljutio se on, ali je igrao za tim.
meni od novih najbolji Enrike za sad. a Dauning i Adam dosta dobri, Hendo onako....
Imam neki osecaj da ce Koates da izraste u stopera svetske klase, osecam da je mali stvoren za Premijer Ligu.
Enrike na fantaziju 5 milki, moj lični best buy
Манчестер има најсветлију будућност.
Де Геа , Џонс ,Еванс ,Смолинг ,Јанг ,Велбек ,Фабио , Рафаел ,Клеверли ,Гибсон ,Андерсон ,Чичарито ... сви млади и перспективни .....
Laki brate, Anderson, Evans, Fabio, Rafael su prosjek u najboljem slucaju.
Dzons, De Gea i Gibson su ok, a ovi ostali jesu dobri i moguce da ce da nose Junajted za koju godinu....
Ево, почиње зимски прелазни рок.
Гери Кејхил прелази из Болтона у Челси. Само не знам где ће да игра поред Терија, Луиза, Ивановића ...
Анри можда дође на двомесечну позајмицу у Арсенал.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=20&nav_id=864773
да ли је ово реално?
Počeli su kao Real da se razbacuju, ne znaju gde biju više. Ćavi i Iniesta omatorili, prošo rok trajanja. Koji će im kurac Suarez pored Mesija i Nejmara ej. A i Liverpul ako ga pusti ispod 100 miliona ispašće debili kakvih nema. Kakve kurac klauzule i sranja.
Јебале вас спортске теме више, као да сам дошао на форум Бристол Ситија, а не речника сленга.
Kreteni
100 MILIONA ZA SUAREZA? ESI RETARDIRAN MALO TI?
JA SAM DOBIO PSA NA POKLON, ZNAČI BEZ DINARA A GRIZE BOLJE SMEM DA SE KLADIM.
Možda to Zvezdi nedostaje. 2-3 džukele dujedaju. OLOLO
ODGOVOR DOSTOJAN TVOG NIKA.
Ово о Суарезу је класична бува да се још мало надува цијена. Не мрда он никуд.
Брате чему посебна тема, што не пишете ово на теми "Фудбал"?
1. Излазак - 2. Пријатељство - 3. Дописивање - 4. Боцкање - 5. Желим да - 6. Сладак/тка - 7. Леп/а - 8. Број - 9. Град - 10. Мрзим те - ... 11. Волим те - 12. Шетња - 13. Изглед (1-10) - 14. Код тебе ми се свиђа - .15 Добар/а 16. Zezanje - 17. Диско - 18 Нервираш ме - 19. Сликање - 20. Профилна(1-10) - 21. Загрлио би те - 22. На тебе мислим - 23. Особа за тебе - 24. Надимак за тебе
Ljubim te u dushu