Kafana "Kod Vukajlije"

1. A stvarno nemam nista... Da mi nije ostalo kod tebe, a?

2. ja pevam, pevaaam, pevaaaaaaaaaaaaaaam
    daj sad pivo da zalijem

3. Ne!
    Valjda...
    Mozda...
    Ne znam...

E nemoj ti mene da ispitivas ovde! Ja sam gazda!

4. Dobro de, djavole jedan... Ev' ti, na! Os jos nesto!? :)

5. gost je uvek u pravu!!hehe

6. Hahaha gazda se zbunio :D Ae gazda ne pravi se lud, znam da su mi... lizalice... ostale kod tebe. To da mi vrnes, nemoj da si ih iskoristio! I daj jednu medovacu!

7. Medovacu ces dobiti, ispod sanka, da me ne tuze opet oni iz Forumske Snobovske uprave da rasturam opojna sredstva maloletnima...ili kako vec!
    A ti Djavole, os da pevas za stalno? Ne's dobijat' platu odma' i stalno, al' bice vec. Zavisi dosta i od tvog performansa. :)

8. jebeš platu, davaćeš mi da pijem a ovi tvoji gosti valjda imaju para da me kite. dogovoreno?

9. Ta ako nabacis neki deklote il' dekolte il' kako vec, mozda ti i dadnu stogod, ne mogu ih ja terati!
    A moze, imas da pijes svaki dan. I nemoj mene cimati da ti dodavam, znas di stoji...

10. ...vratiće se ON..

11. kud mi reče gde stoji, evo me pjhana, ne mogu noćas da pevam,jaooo, šta učini od mene vake lepe:)

12. daj Đanna, to je neki ugledan etno restoran...
    ..ovo naše je birtija :P

13. Hahaha xD Cu nadjem nesto bolje(ili gore?)...

14. Auuuuuuuuu... Ma i ovo mi nesto fino, ovaj crveni tepih... Salim se xD Je l' si to ti za sankom? :D

15. pa gde baš ta slika gde se Đanna i ja ne vidimo??
    (Đanna i ja igramo na susednom stolu i slavimo devojačko veče neke što se tu zatekla :P)

16. Da, stvarno! Msm zasto sam ja godinama trenirala dance kad se sad ne weedi na slici kako igram! C c c...

17. nista ovo ne valja....kaki su ovo fensi lokali
    http://i176.photobucket.com/albums/w187/Maxa-Grocka/kafana.jpg
    ovako se to radi

18. nemojte se zajebavati, daj vamo neku rakiju pa da zapevamo:)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.