Пандански покрет Вукајлије

1. ПАНДАН ЈЕ ВЕЧАН ДОК МУ ЈЕ ЂЕМБЕЛИ ВЕРАН!

2. Чеву синак, не величам ја Цару овде као што ти тврдиш. Пандан није Цара, утуви то у главу, а и реално много си се примио децхко :)

Nije govno, no se pas posr'o.
    A primio se jesam, ja sam inace najveca lozana ovde, to je svima poznato.
    Veca sam lozana cak i od vas koji ga bacate na lika koji vas je nalozio na neke gluposti koje su samo njemu bile zanimljive. Cak vas je nalozio i da su vama zanimljive, svih 10-15 koliko vas ima.

Ovaj sajt ima malo vise posetilaca od toga. Najtuznije je sto vi mislite da ste toliko kul, da ne shvatate koji ste bilderi i smaraci u ocima ostatka foruma.

I na kraju, sta je on to imao protiv modova? Jel smo ga jednom pomilovali? Jesmo. Jel nekome skacemo po kicmi? Ne skacemo. Cak i kada skacemo, to su 99% puta dijabole poput Care. Cak i kad nisu - pa i sam kazes da je ovo zajebancija. Nemoj toliko da se sekiras.

NE ZNASX SA KIM SE KACXISX, DECXKO!!! :D:D:D

3. Удри Вуче гази Вуче чика Вукмир снима!Гази по заблудном панданијом ....
    Панда је курац!Пандан је умро!Арчер га је надживео и увек ће бити класа у односу на њега!Мало нас је али смо ми олд скул тру кволити мадафакерс ..... панданија је само неки несхватљиви гнусни изрод који цеди гној и пише ВЕЛИКИМ СЛОВИМА ДА БУДЕ УОЧЉИВ!Паћеник .....

Буди Арчер , јеби квалитетно!

http://www.cartertown.com/images/Knives/Rambo/RIIIMovieBow.jpg

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.