![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
1priest1Nun не може бити фејк!!!
ааааааааа, фуј
pre bih sazvakala opanak, a dub?
hahahaha stvarno su me nasmejali komentari! :P bojanboj, džaftara, ste okej?
e a neko spomenuo japance, jel se sećate emmisije šokkoridor koja je išla na artu? tamo je bilo svačega. onaj aleksandar ludak obožava te japance nenormalne....
Мало ми је лоше кад се сетим. :( Жасу.
Једном сам гледала како нека риба пуши коњу и повраћа. Или кучету. И ово сад. То је отприлике нешто најгадније.
Ja :)
eeel soup ili octopus girl kucajte da vidite šta je prava boles'.
Gledao na onom lolshocku što spomenu neko...
A pain olympics se zaista jedino može okarakterisati kao sekta, niš' drugo. Ko sebe može da upropasti za ceo život a da nije pod nekim vrlo snažnim uticajem ...?
kakvi japanci pitali za tebe kinezi juce
Meni se povraća kad vidim ova čuda ovako ružna i bljutava, ne bih ovo uradio pa da mi platiš...
Was is VRUCA COKOLADA???
Не знам зашто, али мени је теже да гледам како муче животиње него људе. Има неки клип, не сећам се где сам га гледао нити како се зове, углавном било пуно крава у некој клаоници, и ови уместо да их кољу, па да разумем, ударају их шипкама металним по глави. Само то. Неки арапи, пичке материне.
+1
ja volim to da gledam, baš mi je sexyy
хахахаххаахах убићу се тахирееееееее секси секси
Имају и они клипови кад Чечени кољу Русе или тако нешто па онда они Муџахедини шта све раде, мало се поигравају да се тако духовито изразим!
Пустио ми другар тамо неке 2008, нисам имао појма о чему се ради. Снимао моју реакцију апаратом. Није ми било нимало одвратно, било ми је смешно, смејао сам се. Кад се завршило, питао сам ''И то је то?''
Мало сам се најежио кад су ми пустили онај клип 'one guy one glass' или како се већ зове, кад лик гурне неку стаклену чашу у чмар и она се поломи, па онда вади оне стаклиће из крвавог ректума. Ал' брзо схватиш да је фејк, па и не буде страшно.
Гледао сам. Много су гадљиви, претерују.
Њах, може то много боље. Ја бих снимио десет пута одвратнији клип. Има ту још један фактор, а то је мирис. Не може једење гована никако да ми буде одвратно, док не осетим мирис, није потпун ужитак. Вероватно би и мени било гадно да сам био ту у просторији с њима и осетио мирис ужеглог говнета. Овако је шит.
Зато што своје говно доживљавају као нешто изузетно огавно, а туђе још огавније. Ја на сопствено говно нисам нешто посебно гадљив, самим тим ни на туђе, јебига, све ми је то природно, па нема поенте ни да се превише гадим на једење гована. Можда умерено.
Не. Далеко је то од болештине.
Што мислиш да немају? Можда им је укусно.
Ма, сто људи - сто ћуди. Ко их јебе.
Ладно до сад нисам знао да је пејн олимпикс фејк.
1man1jar :P
Ima i intervju sa ovim likom 1man1jar, ako nađem postaviću...
Džimi, kako si zaključio da je 1man1jar fake?
Морао би да буде под тешким седативима да не заурла са стаклићима у буљи. Јебемлига, нереално ми је.
Укуцај 1guy1jar interview, нађи линк на Драматици. Није фејк, а притом, лик је Грузијац. :)