Коју игру следећу да скинем?

1. Dobro me podseti Dušane, ni taj iz 2009. nisam igrao. U pičku materinu imam mnogo da nadoknadim.

2. Фали ми директикс 11 за њу ордер јебем му све. Тај из 2009. сам играо неко време и нисам завршио, превише смара.

3. https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=36805

Meni je New Order bolji od ovog Old Blood, jer u ovom poslednjem nema nista originalno, za razliku od N.O.

4. Kresuje mi GTA u sred najzanimljive misije jebem ti pirateriju i sve u kurac

5. jel krašuje kad prebacuje lika?Tako je i meni u jednoj misiji

6. gde da skinem crash, one trke male prelude hahhaha

7. dusan1001
    jel krašuje kad prebacuje lika?Tako je i meni u jednoj misiji

Da, kad radimo onu misiju sa djubretarskim kamionom. Kad treba da prebaci na Majkla nakon sto smo pobegli sa lica mesta, tu zabode.

Ima "resenje". Kad ti dodje onaj deo da odes sa djubretarcem, samo pogini 3 puta (pucaj u rezervoar kamiona dok stojis blizu) i onda ti ponudi na SPACE opciju SKIP , i onda te odvdede kod Majkla koda si otisao, sjebao djubretarca i onda ti misija sama prebaci.

8. Tako sam ja isto bio uradio a i ne propustiš mnogo od mesta kada krašuje samo voziš do tog lika

9. Jel igrao neku penumbru prvi ili drugi deo?
    Bas bih probao neku horor avanturu, a kontam da mi novi alien mozda nece raditi...

10. Middle Earth:Shadow of Mordor, скидао је ЧЕТИРИ јебена дана јер нико неће да сидује... 30 гига инсталација, али исплатило се више него ишта. Има додирних тачака са Господаром прстенова (не мисли се на Ауди а6 прим. аутора), али је ипак прича за себе. С обзиром да сам велики фан целе триологије + Хобита (не мисли се на погрдан назив за ниског човека него на књигу прим. аутора), могу слободно да кажем да ово упада у листу пет најбољих игара које сам пробао (Постал 2 и Сан Андреас су у врху, одатле не мрдају). Гласови су сјајно одрађени, види се да је буџет био солидан, а најбоља ствар је то што чак и када се пређе цела прича, постоји толико гејмплеја за који знате да постоји али га нисте испробали. Мало (више) је захтевна (имам i3 4130, 4 гига рама и r7 240 графу и фурам на минимуму у резолуцији 1366:720, али и даље изгледа изузетно лепо).

11. Ja skinuo The Long Dark.
    Prezivljavanje po zabitima kanade. Jos uvek je u izradi igra, za sad moze da se igra samo sandbox, odnosno to kao neobavezno prezivljavanje. Ubacivace vremenom jos.
    Zajebano do bola, nisam uspeo na medium vise od 3 dana da prezivim. Realno samo tako. I usput zahteva i znanje i logiku i snalazljivost.
    Ko voli takav tip igre, nek pokusa, meni se dja..
    https://www.youtube.com/watch?v=y8Jjq2hwFIg

12. Izašla nova epizoda gejm of trons

13. Video sam da to ima, aj nek neko opise ukratko sta i kako, odakle se skida i to?

14. A sta se radi u igri?

15. Ne znam Gazi, ne igram ja GOT. U stvari ne gledam ni seriju.

16. Lol koja govnurda od igrice obrisao u roku od 15 min :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.