ti nisi normalan svega mi. 21. vek je i ti se zajebavš sa takvim govnima. Šta kapiraš? Spašavanje zemlje ili siguran posao, ili ćale? Šta te je nateralo?
Kakva je mafija 2? Ja sam igrao keca i vrh je al ovu sam propustio iz nekog razloga. Gledah na sk i prilično su je ispljuvali. A gledam sad bordvok empajr pa mi pade na pamet.
imam jako dugo vremena već sleeping dogs i far cry 4 na hardu. obe igre sam instaliravao i obe nisu radile koliko se sećam. evo juče ovaj dogs instalirao i kliknem na prečicu i ništa, bukvalno, ko da sam dva put kliknuo na prazan prostor na desktopu
imam win7 64 bita kako da rešim problem
Zashto prodajesh rachunar zbog selidbe. Nemash mesto u novom plejsu za komp?
Koliki je to stan?
Da li ima kupatilo?
Shta josh nema?
Skiniću C&C Generals čim nađem kršten torenat da more na windows 7.
Интернат војне школе, има места за кревете и подне лампе
Narkoman u razvoju, alal vera.
ti nisi normalan svega mi. 21. vek je i ti se zajebavš sa takvim govnima. Šta kapiraš? Spašavanje zemlje ili siguran posao, ili ćale? Šta te je nateralo?
Захваљујемо
Сигуран посао, јебеш патриотизам
I želja da rata ne bude...
И да буде ко га јебе, око Ужица изгинуло више цивила него војника деведесетих, а одмах до границе смо... Најебу сви, тако да ми пуца рац
Kul. Ja ću biti na sajtu ako šta treba javi na pvt.
haha
Biće varijanta ko me hejtuje dok sam ja na straži
Elem, prešao sam u zadnjih par dana Hotline Miami, i Hotline Miami: Wrong Number. Skidajte obavezno, može svaki komp da podrži a igrica jebe keve.
Kakva je mafija 2? Ja sam igrao keca i vrh je al ovu sam propustio iz nekog razloga. Gledah na sk i prilično su je ispljuvali. A gledam sad bordvok empajr pa mi pade na pamet.
Ispljuvo ju je kuzmanović koji je blago rečeno idiot
Solidna je igrica. Drukčija atmosfera nego u prvoj, ali vredi odigrati.
Evo npr još jedna odlična igra koju je moron ispljuvo
http://www.sk.rs/2014/06/siop11.html
Meni je on nekad kul a nekad mi bas ide na živce.
imam jako dugo vremena već sleeping dogs i far cry 4 na hardu. obe igre sam instaliravao i obe nisu radile koliko se sećam. evo juče ovaj dogs instalirao i kliknem na prečicu i ništa, bukvalno, ko da sam dva put kliknuo na prazan prostor na desktopu
imam win7 64 bita kako da rešim problem
Пре није радило, сада не ради. Шта је чудно?